Leses nå
H. Moser & Cie lanserer Streamliner Chronograph Undefeated

H. Moser & Cie lanserer Streamliner Chronograph Undefeated

  • En ny Streamliner i samarbeid med sko- og klesmerket Undefeated.
  • Totalt 76 eksemplarer med en pris på 52.500 euro.
  • Tilgjengelig via Undefeated og Mosers nettbutikk.

Edouard Meylan og H. Moser & Cie. går definitivt ikke av veien for å røske litt opp i etablerte normer og kjedelige mønstre. Nå har merket gått sammen med det amerikanske sko- og klesmerket Undefeated og laget en spesialmodell av sin Streamliner Chronograph. Resultatet er urbant, røft og minimalistisk.

Streamliner Chronograph Undefeated

Undefeated er, i likhet med Moser selv, et ganske ungt merke, med en historie som strekker seg tilbake til 2002. Da åpnet grunnleggerne James Bond og Eddie Cruz sin første «apparel and sneaker boutique» i Los Angeles. Siden da har merket åpnet ytterligere 27 egne utsalgssteder verden rundt, med tilsynelatende stor suksess.

Blant dagens medeiere av Undefeated finner vi Eric Cheng, som opplyses å være en stor entusiast og samler av H. Moser & Cie. Det var også hans forslag å lage en samarbeidsmodell – og fruktene av ideen lanseres i dag.

Edouard Meylan (CEO Moser) og Eric Cheng (medeier Undefeated).

Valget av modell falt på den populære Streamliner Chronograph, som gjennomgår flere endringer fra hyllemodellen. Først og fremst er endringene synlige på tallskiven, som nå kommer med et mønster som omtales som «Black Tiger Camo fumé dial». Motivet er gravert i tallskiven og påført flere lag med farge, før det som en siste finish har fått Mosers signaturbehandling i form av fumé – eller en farge som mørkner mot ytterkanten på godt norsk.


ANNONSE


Det spesielle mønsteret på tallskiven kjenner vi fra andre produkter fra Undefeated, og selskapets logo finner vi også som rhodium-belagt timemarkør klokken tolv. Like under er H. Moser & Cie diskret preget i en lys gråfarge.

De grå fargetonene er gjentakende i hele klokkens design, herunder på viserne. Disse har fått innlegg av Globolight, som er et antrasittgrått keramikkbasert materiale med Super-Luminova.

På det som skal være et ønske fra Cheng er også kassen og lenken gitt DLC-behandling i tilsvarende antrasittgrå farge. Det vil gjøre at klokken langsomt utvikler en viss patina over tid.

Calibre HMC 902.

Som forventet finner vi samme urverk som i øvrige Streamliner Chronograph-modeller på innsiden av kassen. Det betyr Calibre HMC 902 som er utviklet sammen med den velkjente urverksspesialisten Agenhor.

Urverket byr på tidtaking via to sentraliserte visere, for henholdsvis minutter og sekunder. Merk også at klokken er selvtrekkende, men med rotoren plassert på skivesiden får man uhindret innsyn til de vakkert dekorerte urverkskomponentene.

Kun 76 eksemplarer vil bli produsert av den sporty kronografen, som vil selges via utvalgte Undefeated-butikker og Mosers nettbutikk fra 22. juni. Oppgitt pris er 52.500 euro.


ANNONSE