Official Timekeeper
Visit Casio
00:00:00
Leses nå
H. Moser & Cie. lanserer «Certified Pre-Owned»

H. Moser & Cie. lanserer «Certified Pre-Owned»

Sertifisert bruktklokke er kanskje litt dyrere – men definitivt tryggere.

De seneste årene har kjøp av brukte klokker nærmest blitt en slags folkesport. Ser man bort fra de meste kjente og kommersielle luksusmerkene, kan brukte klokker oftes plukkes opp for langt under nypris. Den naturlige verdireduksjonen kan gjøre bruktkjøp litt enklere å svelge, eller kanskje bringe drømmeklokken innenfor budsjettets rekkevidde.

Har man vært noen år i gamet, vet man imidlertid at brukthandel ikke bare er fryd og gammen. Først og fremst handler det om sikkerhet og faren for å bli lurt, men også om det å finne «riktig» klokke. Rett modell, rett historikk og rett stand.

Endeavour Perpetual Calender Concept: Kostbar som ny – mer tilgjengelig som brukt. (Foto: H. Moser & Cie.)

H. Moser & Cie. følger nå etter merker som Audemars Piguet, MB&F og Linde Werdelin, og fester et solid grep rundt annenhåndsmarkedet for egne klokker. Gjennom den nye «Certified Pre-Owned»-plattformen, tilbyr merket et solid utvalg brukte klokker. For å ikke gå seg selv i næringen er det kun utsolgte limited editions og sjeldne små serier som selges – med andre ord klokker som ikke lenger er en del av den ordinære kolleksjonen.

Hver eneste klokke blir servet, testet og sertifisert av Moser, før de legges ut med gode bilder på det som i praksis er en slags nettbutikk. Så sikre føler Moser seg på produktene de selger, at hver eneste klokke selges med to-års garanti.

(Skjermdump: H. Moser & Cie.)

Prisene? De vil stort sett ligge litt over hva man ser i det åpne markedet, men til gjengjeld får man 100 prosent trygghet med på kjøpet.

Les mer om «Certified Pre-Owned» fra H. Moser & Cie. på certified-pre-owned.h-moser.com.

Støtt oss videre!
Tidssonen tror på frivillig støtte fra de som har glede av oss.
Støtt oss ved å handle i vår nettbutikk, og ved å like oss på Facebook her og her!