Leses nå
Grand Seiko har åpnet egen butikk i Paris

Grand Seiko har åpnet egen butikk i Paris

Åpningen av verdens største Grand Seiko-butikk feires med to limited editions.

I vinter skrev vi om Grand Seikos etablerering av en ny europeisk avdeling basert i Paris. Ansvaret for salg og markedsføring av Grand Seiko i Europa flyttet dermed nærmere det aktuelle markedet, slik Seiko Watch Corporation gjorde i USA med opprettelsen av Grand Seiko Corporation of America i 2018.

Samtidig ble det klart at verdens største Grand Seiko Boutique skulle etableres på Place Vendôme i Paris. Etter planen skulle merkets første boutique i Fastlands-Europa åpne dørene i mars, men åpningen fikk en bråstopp med den pågående koronapandemien.

I dag melder imidlertid Grand Seiko at butikken er åpen for publikum. Interiøret er designet av den japanske arkitekten Kengo Kuma, og er et åpenbart innblikk i japanske tradisjoner og kultur. Estetikken knyttes opp mot «The Nature of Time», som ble etablert som et gjennomgående tema under Grand Seikos storslipp i mars.

I følge Grand Seiko byr Paris-butikken på det bredeste og mest oppdaterte utvalget av Grand Seiko utenfor Japan. Det inkluderer de to nye «Edition Limitee Place Vendôme» – SBGK011 og SBGK013 – i kun 10 eksemplarer av hver.

«Edition Limitee Place Vendôme» SBGK011 og SBGK013. (Bilde: Grand Seiko)

Modellene tilhører den 9S63-baserte Elegance Collection, og er utført i platina eller rødt gull. Begge byr på urskive inspirert av brosteinene i Paris, mens sekundvisernes blågrønn farge er et nikk til Vendôme-søylen. Veiledende pris er henholdsvis 38.000 euro (SBGK011) og 28.000 euro (SBGK013).

Mer informasjon om butikken og klokkene er tilgjengelig på grand-seiko.com.

Støtt oss videre!
Tidssonen tror på frivillig støtte fra de som har glede av oss.
Støtt oss ved å handle i vår nettbutikk, og ved å like oss på Facebook her og her!