Leses nå
G-SHOCK lanserer BLACK & WHITE Skeleton

G-SHOCK lanserer BLACK & WHITE Skeleton

Når futuristisk minimalisme møter ikonisk G-SHOCK-design.

Nylig presenterte G-SHOCK nye modeller i den populære Skeleton-kolleksjonen. Med utgangspunkt i noen av de mest populære klokkene fra G-SHOCK, har CASIO skapt et nytt og futuristisk uttrykk. Den nye kolleksjonen er i disse dager tilgjengelig hos norske autoriserte forhandlere av G-SHOCK.

BLACK & WHITE Skeleton kjennetegnes av gjennomsiktige kasser og remmer, utført i minimalistisk svart og hvitt. Med iøynefallende design og sterke tekniske spesifikasjoner videreføres G-SHOCK DNA-et inn i fremtiden.

«BLACK SKELETON»: G-SHOCK GA-110SKE, GA-2000SKE og GA-900SKE.

De seks nye modellene – GA-900SKE, GA-110SKE, GA-2000SKE, DW- 5600SKE, GA -700SKE og GA-2100SKE – er skapt med både nåtiden og fremtiden i tankene. Designkonseptet bak kolleksjonen har vært klassisk science fiction – filmene som har blitt moderne klassikere grunnet deres originalitet og postmodernistiske stil.

«WHITE SKELETON»: G-SHOCK DW-5600SKE, GA-2100SKE og GA-700SKE.

To analog-digitale høydepunkter

De to analog-digitale modellene – GA-900SKE og GA-2100SKE – er å regne som høydepunktene i den nye gjennomsiktige kolleksjonen.

I tidsriktig svart og hvitt med transparente kasser og remmer, har begge klokkene distinkte design som appellerer til G-SHOCK-fans og klokkeinteresserte over hele verden.

G-SHOCK GA-900SKE-8AER.

GA-900SKE byr på egenskaper som Super Illuminator, stoppeklokkefunksjon, nedtelling, 5 alarmer, automatisk kalender, mineralglass og 20 bar vannresistens. Veiledende pris er 1.698 kroner.

G-SHOCK GA-2100SKE-7AER.

GA-2100SKE by på egenskaper som belysning, stoppeklokkefunksjon, nedtelling, 5 alarmer, automatisk kalender, mineralglass og 20 bar vannresistens. Veiledende utsalgspris er 1.398 kroner.

Les også...

Oppdag hele den nye BLACK & WHITE Skeleton-kolleksjonen og finn din nærmeste autoriserte forhandler av G-SHOCK på skeleton.g-shock.eu.

Om G-SHOCK
G-SHOCK kom til verden basert på ideen om å lage en uknuselig klokke. CASIOs ingeniører etablerte konseptet «Triple 10», som innebar at klokken skulle kunne tåle fall fra 10 meters høyde, vanntrykk fra 100 meters dyp og fungere i 10 år uten bytte av batteri. Siden den første G-SHOCK ble lansert i 1983, har modellene i serien vært tro mot det opprinnelige konseptet – men også kontinuerlig forbedret med nye funksjoner, materialer og teknologi.

Tekst og bilder: Casio Europe / Henning Stæhr A/S. Bearbeidet av TS Brand Studio