Official Timekeeper
Visit Casio
00:00:00

Det er en dårlig skjult hemmelighet, at jeg elsker burgere. Ja, inkludert «guilty pleasures» som McDonald’s og Burger King – jeg diskriminerer sjelden. Denne interessen for kvernet kjøtt mellom to brød, har ikke helt latt seg kombinere med klokkeinteressen. I alle fall ikke før nå.

I forbindelse med at den ikoniske Big Mac’en fyller 50 i år, har McDonald’s og Casio G-Shock gått sammen om en hamburger-inspirert limited edition. Spesialmodellen er basert på den klassiske G-Shock DW-6900, men har fått et nytt og originalt ytre. I front finner vi McDonald’s-logoen, McDonald’s-gule bokstaver, og et stripete mønster som representerer de ulike lagene i en Big Mac.

Remmen har et kamuflasje-aktig mønster, som gjenspeiler innholdet i en Big Mac. Det stemplede baklokket er utstyrt med en spesiell Big Mac jubileums-logo, og en Big Mac-logo er også å finne som klokkens baklys i displayet.

Ikke overraskende gjenspeiler også innpakningen det artige samarbeidet. Ytterboksen ligner på en Big Mac-boks, mens den velkjente indre metallboksen er transformert til en Big Mac. Rett og slett en herlig gjennomfør limited edition.

Dessverre er klokken en spesialmodell kun for det japanske markedet. Den ble lansert kl. 12:00 i dag japanske tid på nettstedet Rakuten.co.jp, og har allerede blitt utsolgt. Jeg vil imidlertid tippe at klokken straks vil dukke opp på diverse auksjonssider, men trolig til en høyere pris enn de rundt. 1.100 kronene (14.900 japanske yen) som klokken ble solgt for.

Ingen kommentarer

Kommentarfeltet er stengt