Official Timekeeper
Visit Casio
00:00:00
Leses nå
Fotorapport fra Geneva International Motor Show

Fotorapport fra Geneva International Motor Show

Tung luft, kunstig lys og støvkluter. Nei, det er ikke Baselworld, men bilverdens motstykke: Geneva International Motor Show.

Hvert år besøker nesten 700.000 mennesker en av verdens største bilutstillinger, som holdes et steinkast unna Geneves flyplass. Gjennom smale ganger presser de besøkende seg gjennom køene med en slags dyrisk kraft i håp om å få knipset et “keegt” foto av seg selv i en av de 900 bilene som befinner seg innenfor veggene på Palexpo.

Til tross den store pågangen greier den jevne besøker å få med seg det meste. Her er det mye å hvile øynene på når det kommer til høypolert metalliclakk. Så og si alle de store bilmerkene er representert – alle med ønske om å vise frem sitt aller nyeste. Noen har også med seg gamle årsmodeller. Som om ikke det var nok deles også ut prisene for “Car of the Year” her. For en bilentusiast med forkjærlighet for det nyeste og heftigste er dette med andre ord nokså nært himmelen.

I motsetning til Baselworld føles det derimot som om noe mangler på bilverdens øyekastkonkurranse. En kan nemlig ikke prøvekjøre varene – med mindre du da har kangaroo-lommen på Supreme-gensen stappfull av dollarsedler, GoPro på hodet, posete joggebukser festet nedenfor skrittet og “jeeeezy” sko fra Adidas.

På Basel kan en i det minste få ta et stusselig wristshot uten for mye mas.

Støtt oss videre!
Tidssonen tror på frivillig støtte fra de som har glede av oss.
Støtt oss ved å handle i vår nettbutikk, og ved å like oss på Facebook her og her!