Selges Yamaha Tricity 300, 2020 modell - Den ultimate pendlermaskinen.

Bezel

Støttemedlem
Medlem
27. jan. 2016
Innlegg
1.790
Sted
Vest for vannskillet
Scooter av typen Yamaha Tricity 300 selges for kun NOK 83 113,- (NOK 82 500 + om registrering på NOK 613,-. )
1000010091.jpg
1000010080.jpg
1000010081.jpg
1000010098.jpg

Ble benyttet til daglig jobbpendling. Byttet til kortreist jobb, så nå tar denne bare plass i garasjen. Kjørt kun litt over 6 000 km. Har en liten ripe i lakken på siden i plastdeksel.

Meget praktisk og stabil scooter, som oppfører seg som en tohjuling i fart– selv om den absolutt ikke ser slik ut. Scooteren er stabil og lett å manøvrere. Den har krefter nok til å følge trafikken på motorveien, selv i bratte vestlandstuneller. Ved parkering og ved stans kan du bruke ”standing assist” og låse forstillingen slik at sykkelen ikke velter. Trykk på en knapp, eller kjør litt på så frigjøres denne.

Med en slik er det antakelig mange som vil sitte på med deg! Ingen problem. Det er montert en egen ryggstøtte for gjester.

Av komforthensyn er scooteren utstyrt med varmeholker. Det følger i tillegg med et vannavstøtende dekke til å ha over benene til kjøring på vår og høst og i vestlandssomre. I tillegg følger det med håndbeskyttere til styret, for å slippe trekk. Under det lange, låsbare, setet er det god plass til både hjelm samt f.eks klokker du ikke har turt å fortelle at du har kjøpt. Uansett praktisk, om du skal f.eks en tur til Askeland, Grøtteland eller Otteren, så slipper du å gå rundt med, eller bekymre deg for hjelm, hansker osv når du skal prøve armbåndsur.

Det er montert på ”sports”-skjerm. Dersom du synes denne er for tøff er det bare å sette på den originale skjermen, som følger med. Tilkoblingskabel for vedlikeholdslading er montert. Som om ikke det var nok; Scooteren har trådløs nøkkel!

Alle servicer fulgt hos Rovik MC.
Om garanti fra Yamaha se her:

Scooteren kan kjøres på sertifikat med klasse B-sertifikat om du har tatt dette før 19. januar 2013 fordi det er en trehjuling. Det er en fordel med erfaring fra moped, motorsykkel eller lignende i forhold til trafikkbildet, men intet krav.

Sykkelen står i Stavanger - foretrekker lokal handel. Sendes ikke.
Ta kontakt for en tre-hjulingsprat!