Wis 0,5, getting closer!

Thomas84

Støttemedlem
Medlem
14. aug. 2012
Innlegg
2.935
Sted
Rælingen
Jeg skal innrømme at jeg har vært betatt en stund. Jeg har smugtittet på deg, drømt om å ta på deg.. Nå er du endelig min!

Ehhh, dette hørtes mer ut som en pornonovelle, men det skal dere slippe.

Dette er en unbox av en grail for meg!

Siden første bilde jeg så av den har jeg ville hatt en slik. Jeg har tittet på forskjellige farger, forskjellige modeller osv. Etterhvert fant jeg ut at jeg faktisk er litt REMA 1000; Det enkleste er ofte det beste. Og siden jeg trenger litt størrelse på klokkene mine, var det ikke lenger tvil om hvilken modell jeg skulle ha. Under en liten GTG forrige torsdag(?) ble jeg lamslått av den flotte klokken. For første gang fikk jeg ta og føle på grailen min. Jeg hadde derimot ikke planlagt et kjøp nå, men etter noen bortimot søvløse netter med mye fundering var avgjørelsen tatt. Det innebar dessverre at jeg måtte selge unna en annen flott klokke, men blir savnet for stort, er den lett å skaffe igjen. På én måte gikk det jo bedre enn ventet, jeg hadde egentlig planlagt at jeg skulle bli en énklokkesmann ved kjøp av denne grailen. Heldigvis tar har Bjerke Pam´n min, så den blir! Klokken jeg hadde prøvd lå ute i kjøp&salg-tråden, kronene var klare til utrulling. Det trengte vel noen dagers overtalelse, men den ble min til slutt;)

Dette er ikke bare unboxing av et flott ur, men også et historisk ikon. På tidlig 70-tall, under quartzkrisen, fikk Gerald Genta i oppdrag å designe en ny sportsklokke, den skulle være allsidig, robust og ha høy finish.
Inspiret av en gammel dykkerhjelm ble kunsverket laget. Oktogonal bezel, sekskantede skruer og en urkasse på hele 39mm med en svansert integrert stållenke var veldig annerledes fra alt annet på den tiden. Dette "monsteret" ble ikke en umiddelbar suksess, men etterhvert overbeviste uret mange trendsettere og samlere med sin gode kvalitet og forlokkende utseende. Og det var nettopp derfor jeg valgte dette uret i denne omgang.


Sånn, nok prat, over til bildene av min Audemars Piquet Royal Oak 15400;










Takk for titten! Ser jeg må ut å kjøpe makrolinse i dag, her var det mye fine detaljer som ikke kom med..

Thomas
 
Gratulerer så mye @Thomas84
Skal si jeg gleder meg til du blir fullverdig WIS. ;)
Den sitter perfekt, denne er det bare å nyte.
 
Redigert av en moderator:
Gratulerer!:D Denne er nydelig, sitter flott på armen! Lenken er et kunstverk i seg selv!:D
 
Hehehe. Jeg tror dette er første og siste gang i verdenshistorien at noen har sammenlignet AP RO med Rema1000. :D

Gratulerer så mye med den aller vakreste AP'en som finnes. Har hatt gleden av å prøve en slik på GTG, og håper at en dag havner en slik i boksen.
 
Gratulerer med et fantastisk fint ur:) Den er dessverre for stor for meg, men på deg satt den perfekt.
 
Denne er bare så nydelig, og den satt fantastisk bra på deg! :)

Gratulerer så mye med et ikon:D
 
Dette var saker, Thomas! Du har spilt deg inn i den øverste horologiske divisjonen med denne! Nydelig utseende har den óg! Gratulerer :)
 
Aiaiai!! Dette er virkelig en flott klokke! Ligger på min grail-liste også. Gratulerer med 500 innlegg og en superflott klokke! :)