Vis frem barskapet ditt!

Du må gjøre noe med plassutnyttelsen iveland! Minst plass til en hylle til i mellom hver, da kan det fort bli en PP i vin :) Synes forresten jeg så noe Roagna der. Smakte meg gjennom alt han hadde med på vinfesten i Bergen i fjor. Godsaker!
 
Mener å ha lest rundt omkring på sidene til de som lager vinkjeller for deg
at man kommer langt med 20-30 000kr? Noen som har noen erfaring med dette? :)

@iveland , har du vifter +++ i din kjeller, eller er det bare lokale + stativ?

GC
 
Redigert av en moderator:
Mener å ha lest rundt omkring på sidene til de som lager vinkjeller for deg
at man kommer langt med 20-30 000kr? Noen som har noen erfaring med dette? :)

@iveland , har du vifter +++ i din kjeller, eller er det bare lokale + stativ?

GC

Full kjeller med en varmeovn og trådløst temperaturmåler.

Den varierer med 0,5-1 grader i døgnet. Gjennomsnittstemperatur på 11 grader.
 
Redigert av en moderator:
155789_10150097753285351_6155063_n.jpg
 
Jeg kan ikke skilte med så spennende innhold, men jeg er fornøyd med skapet. Norskprodusert fra 50-60-tallet(?) Med innebygd belysning i veggene.

Skapet står litt midlertidig plassert nå, og skal få en fin plass i stua så fort alt kommer på plass etter oppussing!

AC6718F3-BBA5-4AF3-AD18-3D8AB3896478-7166-000006E955EB180F_zps1960151e.jpg


6EB6EBA3-7B4C-4E3B-8229-5A6DDF62AEC9-7166-000006E95F219472_zps710dd222.jpg
 
Nei en kompis sin. Ca 1000 flasker. Har en kjeller som ligner mer på din. Muligens noen flere flasker men har holdt på lengre også. Dine hyller ser solide ut så du kan jo legge flere lag?

Dette er en solid kjeller, @Larsen!

Handler du mye forskjellig eller er du oppslukt i et land?
 
Redigert av en moderator:
Overvekt av Bordeaux og Burgun men også endel bra fra Piemonte og Toscana.

Det finnes jo så mye godt så jeg forsøker å konsentrere meg litt. Dessverre har alt blitt så dyrt...

Dette er en solid kjeller, @Larsen!

Handler du mye forskjellig eller er du oppslukt i et land?
 
Redigert av en moderator:
Overvekt av Bordeaux og Burgun men også endel bra fra Piemonte og Toscana.

Det finnes jo så mye godt så jeg forsøker å konsentrere meg litt. Dessverre har alt blitt så dyrt...

Ja, det er det liten tvil om. Begynte med Piemonte og Toscana, har etterhvert gått over til Bordeaux, Rhone og burgund. Pluss masse gammel riesling.
 
Barskapet mitt er sikkert ikke unikt for å si det sånn. Ikea har pushet noen av disse.
Når det kommer til brennevin, så er det Cognac jeg liker best:)

IMG_1960_zps5e736b60.jpg


Hyllen på bunnen har typisk forbruker sprit gin, rom og vodka.
 
Sorry for crappy mobilbilder..

2013-03-01162035.jpg

2013-02-18163734.jpg


Vinkjelleren i seg selv er ikke så spennende, det er stort sett pappkasser, men innholdet er ikke så verst..

Stort sett Piemonte, rød Burgund, Champagne og Riesling. Legger ved et ekstra skrytebilde av noen av "juvelene"..

2013-03-01162738.jpg


Tør ikke tenke på (og langt mindre fortelle kona) hvor mye vinen i kjelleren koster, men det ligger nok en Sub eller tre der..
 
Redigert: