Vil ha ny ARBEIDSKLOKKE :D

Medlem
29. jan. 2011
Innlegg
24
Den skal tåle veldig røft bruk, så safir glass og dlc/pvd coating er et must. Har sett litt på autozilla, da denne er ganske stor og vil ha litt størrelse på klokka sånn at jeg vet at den er der. Har også sett litt rundt på helson klokkene, og tok en titt på Sinn u1 men syns den ble i det dyreste laget. Så ganske enkelt, den tøffeste klokka til under 6-7 k ;)
 
http://www.countycomm.com/presar.htm

Forslag?

Akkurat fått denne i posten idag, og etter en dags bruk føles denne som en veldig solid klokke. Etter min mening kunne den vært noe større, men er ikke for liten, og med tanke på vekten kjennes den på armen. Ikke pvc, men stålet kjennes ut som den tåler det aller meste.
 
Begge to var driit kule, men holder en liten finger på Steinharte'n den var bare heeelt grym :D Vil gjerne ha flere klokker og se på, for kan ikke rare merkene bortsett fra citizen og seiko.
 
Spar til en U1 er mitt tips, perfekt beater som passer like bra til skjorte som en tur under vann(nesten da:D)
Det bør være mulig å få en til under 7000 om du har litt tid.
Blir rett så frekk på zulu også
351e0xi.jpg
 
Hvem skal jeg velge ?

Har funnet meg et par, men vet ikke hvem jeg skal velge, så den første klokken som får 3 stemmer går jeg får. :)
http://www.creationwatches.com/products/citizen-diver-s-aqualand-49/citizen-diver-promaster-autozilla-nh6930-09fb-nh6930-sea-professional-1000m-watch-746.html?currency=EUR
http://www.steinhartwatches.de/index.php?id=67&artnr=258&Sel_ID=9
http://helson-watch.com/shark-diver-2000m
I tillegg så lurer jeg på om dere hadde kjøpt en av de klokkene der, hadde dere herjet SKIKKELIG med dem da ? Føler det er jo litt penger, men de skal vel tåle tøff bruk ?
 
Arbeidsklokke med PVD? Jeg ville vært litt redd for at PVDen skaller av etter hvert som du dunker den i saker og ting..
 
Helson :)

Den eneste klokken jeg er villig til å herje skikkelig med er G-shocken min... Alle andre blir tatt godt vare på :)
 
her må du bare høre på din egen magefølelse :). Alle klokkene som er nevnt er av god kvalitet i forhold til prisen så du gjør ikke noe bomkjøp uansett :).
 
Sub og SeaDweller er aldri feil hvis du skal ha en klokke som er "uslitelig". Har hatt Rolex som arbeidsklokke i over 30 år - fungerer under alle forhold.

Tom
 
Morsom historie på den Rolexen der ja! Fasinerende at han valgte å gå tilbake til denne selvom han kjøpte seg en ny Sub, lenken var vist for stiv.
 
Please do share ;)

Jeg har nå søkt gjennom alle trådene på vintageure.dk/forum som handlet om Rolex Submariner uten å finne tråden jeg mener ble postet der orginalt. Den er linket til på ts en gang også, så den som søker finner:)

Kort fortalt var det en krabbefisker som brukte rolex submariner som jobb-klokke. Klokken hadde vært med på mye faenskap på båten, kan jo ses av sveiseperlen på lenken. Historien så ut til å ta slutt da han plutselig mistet klokken, noen år(?) senere fant han igjen klokken i båten, druknet i spillolje. Klokken ble vasket og satt tilbake på hånden. Rett før dette hadde han kjøpt seg en ny sub, denne ble byttet ut igjen med den gamle når den kom til rette.

Krille pleier å være en jævel på å finne opp igjen gamle tråder, kanskje han kan hjelpe til?