Velkommen til nytt forum for IWC Schaffhausen

Status
Stengt for ytterligere svar.

Tidssonen

Administrator
Forumleder
Medlem
1. okt. 2007
Innlegg
99
I samarbeid med Otteren Gullsmed & Urmaker, presenterer Tidssonen nytt forum dedikert til IWC Schaffhausen.

Initiativtaker er Otteren Gullsmed & Urmaker i Stavanger, som er Norges eldste autoriserte forhandler av IWC. Vi ønsker Otteren hjertelig velkommen som Tidssonens forumsponsor, og oppfordrer til fruktbar diskusjon og kunnskapsutveksling rundt et av urverdenens mest spennende merker.

Tidssonens lesere er også invitert til å melde seg på Otterens mailingliste her, for invitasjoner til events, tilbud etc.


Om Otteren Gullsmed & Urmaker

otteren-stavanger.jpg


Otteren Gullsmed & Urmaker sin historie begynte med grunnlegger Jørgen Otteren, som startet sin forretning i Sandnes like før 2. verdenskrig. Kompetansen og kjærligheten til faget ble videreført av sønnen Karl Jørgen, og i dag representeres familiebedriftens arv og tradisjoner av hans sønn, Jørgen.

I 1981 begynte Otteren Gullsmed & Urmaker sin store satsning på ur, og gjennom årene har de knyttet til seg flere av verdens mest anerkjente urmerker. Deres merkeportefølje består i dag av merker som Breitling, Bulgari, IWC, Longines, Omega og Zenith, og både deres forretning i Stavanger og Sandnes er utstyrt med eget urmakerverksted for service og reparasjoner.


otteren_gullsmed_urmaker_logo.png


Otteren Gullsmed & Urmaker · Kirkegaten 10, 4006 Stavanger · tlf: 51 93 99 80

Otteren Gullsmed & Urmaker · Langgaten 17, 4306 Sandnes · tlf: 51 66 16 41

Otteren på Facebook | Otteren på Instagram | otteren.no
 
Redigert av en moderator:
Status
Stengt for ytterligere svar.