Selges Tudor Prince Oysterdate

Medlem
26. mars 2014
Innlegg
2
Er du lei av trenden med oversized 46mm+ klokker? Tiden hvor menn bar mindre klokker er på vei tilbake! Er du mann nok til å bære en relativt liten klokke? Eller kanskje du er på jakt etter en gave til kvinnen i ditt liv? Denne klokka gir deg mange stjerner i boka!

Selger min superlekre Tudor Prince Oysterdate. Klokken er i flott stand både på utsiden og innsiden. Service på uret ble utført i april 2016 ifølge tidligere eier. Papirer på dette finnes desverre ikke. Utover dette er servicehistorikk ukjent. Klokken ble 4/6 levert til Bjerke i Oslo for full undersøkelse og autentifisering. Klokken endte opp med nytt glass, ny orginal krone, kassehals og pakninger. Klokken er ikke 100% vanntett, men vannavstøtende grunnet en liten skade kassa har fått en gang de siste 30 årene. Klokken selges derfor billig.
Klokken holder tiden "meget godt" (sitat urmaker på ProTid).

Info om klokken:
Diameter: 34mm inkl krone
Lugbredde: 17mm
Signert Rolexkrone
Rolexkasse med signert baklokk
Urverk: ETA 2824-2
14 karat gull flutet bezel
Romertall
Datovisning med cyclops
Serienummerer på klokken daterer den til 1986.


Klokken leveres på 2 stk skinnreimer (havanna og sort), én uorginal two tone jubilee lenke (ubrukt) og en vintage tudor jubileelenke. Den siste lenken er en tudorlenke (som er avbildet), men ikke den som i utgangspunktet hører til denne modellen. Slenger også med en gullbelagt, aftermarket 16mm rolexbuckle.
Esker og papirer er desverre ikke å oppdrive.

Ved rask avgjørelse kan pris diskuteres noe.

Klokken kan besiktiges i Oslo da jeg holder til på Kolbotn.
Evt sendes for kjøpers regning og risiko mot forhåndsbetaling.


http://www.finn.no/76704115

Pris: 14,000,-