Trøstevideotråd for petrolheads - til hjelp gjennom den lange vintersesongen

Når man har en av verdens mest ettertraktede og mest verdifulle biler, hvorfor ikke bruke den som den var tiltenkt? Galskap å kjøre slik med en 250 SWB, men herlig å se og å høre på! :)

[video=youtube;dgI9q61z93E]https://www.youtube.com/watch?v=dgI9q61z93E[/video]
 
Absolutt verdt å bruke en drøy halvtime på...


[video=youtube_share;HxNf8V50Ja4]http://youtu.be/HxNf8V50Ja4[/video]
 
Haha. Om Lola T70: "If you don't want to drive this car, you're basically dead. Please leave this channel right now."

Her snakker vi bil, for en som er mentalt til stede på 60-tallet enda :D
 
@morini Tips til hvor jeg kan kjøpe "kule" dekk til min Triumph Tiger Cub 1957 som ikke tar livet av meg i første sving? Dimensjonene er 3.25 16". I dag har jeg semi-knasterdekk som har stått på de siste 30 årene...

Er i gang med å få sykkelen kjørbar, venter en pall med deler inn døra til uken.

DSC_0318%20kopi.JPG
 
  • Liker
Reaksjoner: Preacher
@Mathfjeld dersom du med kule dekk mener knastedekk, er det viktig å ikke bli for ivrig med grovheten. Trenden nå gjør at mange hiver svært grove knastedekk på gatesykler, noe som gjør dem tilnærmet ukjørbare og omtrent like tøffe som en Ferrari på Mud/Terrain dekk. Moderne sykler som spiller på Scrambler-image (f.eks. Triumph og Ducati) har derfor dekk som kun ser grove ut, men som fortrinnsvis er laget for asfalt. Slike moderne dekk lages imidlertid neppe i dine klassiske dimensjoner.

Originalt er nok denne levert med Avon Speedmaster, som de fleste andre engelske gatesykler fra den tiden, men dersom du ønsker å gjøre noe i retning scrambler burde det være ganske lett. Tiger Cub fantes originalt også i en scrambler versjon (T20C), så med litt slankere skjermer og noen klassiske knastedekk er du i mål, gjerne også med høytliggende potte. De riktige dekkene da er nok Dunlop K70 eller Continental KKS, dersom du finner dem i riktig dimensjon. Det kan være vanskelig å finne scrambler dekk i 16 siden de stort sett leveres i 21 fremme og 18 bak.

En produsent som jeg har lest mye godt er tyske Heidenau (http://en.reifenwerk-heidenau.com/modules/8_startseite.htm). De har en modell som heter K41 som ser ut til å leveres i 16´´.

Lykke til!
 
  • Liker
Reaksjoner: Guest571
Jeg har en "guilty pleasure" i form av at jeg liker å se på andre jobbe på TV. Favorittprogrammene i denne kategorien er "Tid for hjem" og "Wheeler Dealers".

Her kom jeg over et artig intervju med Edd China. Den karen har snakketøyet i orden. (Jeg får inntrykk av at han kan sin bil også, men det kan ikke jeg så jeg er egentlig helt feil person til å bedømme dette.)

 
  • Liker
Reaksjoner: Nicolai