Tips til Florida tur

Medlem
12. okt. 2016
Innlegg
375
Sted
Solkysten - Vestfold
Hei,

Lurer på en tur til Florida, kombinasjon av bading, kikke på Key West / Miami beach og sikkert litt Disney opplegg. Vi er 2 voksne og barn på 11+13.

Noen som har tips til hoteller som er kurante for oss i ikke for høy prisklasse ? booker dere på forhånd eller ta det som det kommer ? hvordan er prisene / tilgjengelighet ved å droppe inn og leie samme dag ?

Vi planlegger tur i andre halvdel av Juli. Hvordan er trykket der da ?

Tips til leiebil ? gjerne litt motor og gøy, men plass til fire :)
 
Hei. Var der i september 2018 på ferie. Startet med en uke i Boynton Beach, en liten forstad like nord for Fort Lauderdale, før vi kjørte rundt og bodde på forskjellige hoteller den siste uken. Vi leide leilighet i et kompleks fra en nordmann vi fant gjennom finn.no.

Leiligheten var upåklagelig og rimelig. Bra standard, tre soverom og med tilgang til basseng, treningsrom og privat strand. Mener han forlangte 13 000,- for en uke, og 19 for to.
Man finner samme kvaliteter på hotell også, men da skal man betydelig opp i pris.
Ft. Lauderdale kan absolutt anbefales. Rolig, ryddig og en fin base om man vil kjøre å utforske andre steder.

Det var aldri noe problem å finne hotell on the fly, men det hendte at vi ikke fikk velge fra øverste hylle.

Var bare innom downtown Miami, men bodde et par dager på South Beach. Generelt dyrt, og hotellet vi bodde på der, som hadde relativt gode annendelser fra hotels.com, var i dårlig forfatning. Mye folk, og mye rart. Ikke en plass jeg ville ha dratt med barn.

Vi var også en dag på Key West. Her er det kanskje kjøreturen som imponerer mest. Fantastiske små øyer med broer i mellom, midt ute i havet. Key West var greit nok, men mye "alternativt" og veldig kommersielt/turistfelle.
Kan ikke si så mye om hotellpriser der, men inntrykket var at det også her er dyrt.

Vi leide en Chevrolet Suburban for hele oppholdet. Ikke en lat bil, selv om det hadde vært moro med noe sprekere. På den andre siden var det magisk med så god plass. 7 seter og fire kofferter gjorde lengre utflukter til en drøm. Heller ikke noe problem å parkere der man ville. Mustang, Camaro og lignende har forferdelig små bakseter.

Som en digresjon kan jeg også anbefale vestsiden av Florida. Områdene Tampa og Naples har renere og hvitere strender enn noe man finner rundt Miami/Ft.lauderdale. Man får også solnedgangen ut i havet.


Stemningsbilder:

Boynton Beach:
448CDA62-BF4F-48C3-82B6-5336E667DFA6.jpeg


Clearwater
C6522EFA-FA45-494A-8885-D7F462D07D45.jpeg


Miami:
1466BE45-3261-4ED4-AE14-3421A161200B.jpeg