Syretesting av to fremtidige klokkekjøp

Medlem
3. aug. 2011
Innlegg
19
Hei alle sammen!

Jeg har i flere år vært fast forumleser og har omsider bestemt meg for å bruke en del (for meg) penger på klokker. Jeg har planlagt to klokkekjøp for 2015, men skulle gjerne sparret litt med mer erfarne brukere her før den tid kommer.

1: Victorinox INOX - en hverdagsbeater som tåler det meste.
2: Omega Seamaster Planet Ocean 8500 cal. (noe slikt - http://www.urverket.no/omega-seamaster-planet-ocean-sort-stal-o42-mm-p-13985.html) - tiltenkt rollen som "grunnstenen" og min første chronomat.

Andre preferanser? Jeg har tidligere siklet på en Navitimer. men interessen dabbet litt av. Ellers synes jeg JLC's Reverso er nydelig og Panerai er et merke som har vokst på meg. Disse tenker jeg kan bli tilskudd ved en senere anledning.

Hva tenker dere om de to nevnte kokkene som en begynnelse på en klokkesamling? Har dere andre alternativer, og hva tenker dere om å evt kjøpe seamasteren brukt - slik som denne: http://m.finn.no/bap/forsale/gallery.html?finnkode=54323003 eller http://m.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=54338260&price_from=3900&q=Seamaster&price_to=22000&sort=0&ref=fas, selv om dette ikke er in-house-urverk?

På forhånd tusen takk for hjelpen!

/JE
 
Redigert: