Solgt Steinhart Ocean One Black

Medlem
9. des. 2015
Innlegg
0
Sted
Trondheim
Selger min Steinhart da en ny klokke er i kikkerten. Informasjon om klokken kan sees her:
http://www.steinhartwatches.de/en/OCEAN-1-BLACK,14.html

Denne klokken ble kjøpt av meg i Juli 2015 og er brukt av meg stort sett hver dag. Av den grunn er det en del hairlines og noen riper som jeg har prøvd å få med på bildene. På selve bezelen(tror jeg det heter) er det noen synlige riper fra da jeg skitet fra aluminum bezel insert til keramisk, som kan sees på bildene. Selve bezel inserten er som ny.

Denne klokken hadde opprinnelig en cyclops, som jeg etterhvert fant ut at jeg ikke likte. Derfor bestillte jeg et nytt safirglass fra Steinhart uten cyclops, nytt glass ble instalert på urmaker Håkon Lian i Trondheim. Det nye safirglasset er buet og kler klokken utrolig godt, etter min mening.

Urverket er veldig pålitelig og går ca 2 sekunder for fort i døgnet.
Med på kjøpet kan du få med det gamle safirglasset med cyclops, brun skinnrem kjøpt fra ebay for 350 kr og en ss jubilee lenke(pris 250). Boksen samt sertifikatet er også med, men disse har jeg ikke bilder av per dags dato.

Prisen har jeg satt til 4500. Klokken kan besiktiges og kjøpes i Trondheim, eller sendes på kjøpers regning til andre deler av landet ved forskuddsbetaling.

Av en eller annen grunn får jeg ikke til å legge ut bilder her, men bildene kan sees på finn.
http://m.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=69425185&ref=ads&myad=69425185