Sonos

Bare testet hjemme hos en venn. Var litt knotete kontroll, men mulig dette var en eldre utgave. Er jo helt porno, men ville kanskje vurdert et enda råere enkeltanlegg.
 
Sonos er helt knall. Du kan velge en sonos amp og koble til dine egne høytalere, kjøpe en sonos play 3 eller 5, eller koble til en eksisterende forsterker. Fjernkontrollen trenger du ikke hvis du har en smarttelefon eller tablet i heimen :) Sonos appen er veldig bra IMHO :cool:
 
Har Sonos selv, og det funker som en kule! Hvis du skal koble det til et eksisterende anlegg av OK kvalitet, bør du også legge et par kroner i en DAC for å gi lyden et ytterligere løft.
 
Har Sonos på kontoret. En stk. Sonos Connect koplet til høytaleranlegget i konferanserommet, 2 stk Play 5 plassert henholdsvis på spiserommet og i foaje. Funker veldig bra. Vi har en stk Sonos Control (koster nesten like mye som en play 5, har hørt at den går ut av sortimentet) men den blir lite brukt da Sonos Appen gir alle full kontroll. Kan selvsagt spille samme kilde over alle enheter eller forskjellig kilde i den enkelte enhet. Gir deg valg mellom internettradio, Wimp, Spotify, musikk på harddisk, annen ekstern kilde etc etc. Helt grei lydkvalitet, veldig grei i bruk og kan anbefales.
 
Er du allerede en del av Apple's univers, vurder airplay løsninger isteden.
Bredere utvalg av høytalere, og med airport extrem kan du koble til ditt eksisterende anlegg på løsning. Her kan man kombinere forskjellige høytalere, bad, stue, ute osv.
Jeg er kjempe happy med dette, har koblet Bose-anlegget på, samt noen egne høytalere på bad, og anneks:cool:
 
Jeg har en yamaha reciever med innebygget airplay funksjon. Fungerer svært bra i kombinasjon med iPad og iPhone og spotify.
 
Hei Ser at mange anbefaler Airplay. Det er noen store forskjeller mellom Sonos og Airplay. Selv har jeg valgt Sonos i nytt hus.
Med sonos kan du spille ulike musikk i ulike soner/radio på kjøkkenent, soft jazz på badet og rock i stua), eller kombinere. Det går ikke pr dags dato med Airplay.
Sonos setter opp eget nettverk og beslaglegger derfor ikke kapasiteten i nettverket.
Dersom du starter en avspilling med sonos, kan hvem som helst som er koblet opp mot sonos anlegget overstyre og få tilgang til playlistene. Etter hva jeg vet så må du fortsette med samme iphone, ipad etc dersom du ønsker og overstyre.

Ved bruk av sonos sin app så får du samlet spotify, wimp, tuninradio og itunes i en app, og kan da lage en playlist basert på itunes musikken og spotify feks. Med airplay må du hoppe mellom ulike apper.

På hytta har jeg Airplay, og må inniomellom restarte router, telefon etc for at det skal funke. Ikke noe problem, men enda ikke opplevd dette på Sonos.

Sonos er etter min mening bedre, men mer kostbart.
 
Har ikkje erfaring med ariplay.
Har Sonos i huset. Svært nøgd.
Som du skriv over så kan kven som helst med appen styre musikken. Kona brukar dette masse.
Har enda ikkje opplevd problemer med Sonos. Dønn stabilt.
Eit fantastisk produkt!