Sinn AD

Medlem
22. april 2008
Innlegg
371
Hei, jeg har fått veldig sansen for Sinn finnes det noen forhandler i Norge av dette merket?
 
Hei,
Sinn har dessverre ingen forhandler i Norge. Det finnes imidlertid autoriserte forhandlere for Sinn på nett, f.eks. http://www.chronomaster.co.uk og http://www.sinnwatches.com. Jeg har selv handlet fra Chronomaster og er svært godt fornøyd. Tidligere var det også mulig å handle direkte fra http://www.sinn.de, men jeg er usikker på om det fortsatt er tilfelle.

Hvis du vil se klokken før du handler så tror jeg nærmeste forhandler finnes i Sverige (Stockholm?).

Her er min Sinn 756 som jeg er svært godt fornøyd med.
756_mars_1_800.jpg


Lykke til!
Rune
 
Takk for svar, jeg ser igjennom kataloger osv og finner vel ut at U2 ligger meg nærmest i påvente av at jeg skal bestemme meg mellom pan og den nye deep sea som endelig begynner å bli litt større 43mm? men som nok fremdeles ikke er stor nok for meg..(også var det all den skriften på klokka da.....what to do...)

Imens kjøper jeg i alle fall en sinn som daily beater sportsklokke.

PS veldig flott klokke forresten :D
 
Juice skrev:
http://www.watchbuys.com

Flott side med sortering etter størrelse på klokkene....

Glashutte har jo også mye som apellerer til meg, ser på rasmus men en vekt på 250 gram er kanskje litt vel i overkant. Noen som har erfaring med denne her på forumet?

Det står mellom Rasmus og sinn u2 nå kjenner jeg...
 
Kjøp deg NOMOS! For et fantastisk merke... de står for: ærlighet! De produserer urverket selv (bare se hvor vakkre de er!), de bruker ikke opp en milliard i markedsføring (hypping). De er ekte.
 
Hauk skrev:
Kjøp deg nomos!

Nomos falt ikke i smak hos meg.Det blir nok Sinn u2. Fikk en lang og hyggelig mail fra tyskland i går, det var bare å sende kredittkortnummer så skulle de ordne det i en fei...Litt skeptisk til å sende slike ting ukryptert og åpent dog.....