Seiko-tråden – løst og fast om Seiko

January 2018
LIMITED EDITION

Seiko Sea Navigators :
•SSC673 solar chronograph 43.5mm...
•SNE493 solar 43.5mm
•SRPC49 automatic turtle 45mm
All PVD & rubber

February 2018

Seiko SBDC059
Rendition of 62mas
Green dial ...
Limited edition
1,000 pcs only worldwide
 
https://www.seiyajapan.com/products/seiko-automatic-presage-sarw015

S-SARW015_b_750x.jpg


denna var litt snasen
 
Er det noen her som har erfaringer med å bestiller klokker fra japansk-språklige nettsider, som ikke sender internasjonalt?

Har lest folk bruker denne siden som fungerer som proxy mellom japanske sider (Yahoo Japan blant annet) og det internasjonale markedet. Tror det kan være mye snadder å finne der.

https://www.fromjapan.co.jp/en/

Edit: Denne modellen ser ut til å være tilgjengelig her, dog til blodpris?
https://www.fromjapan.co.jp/en/item...h_YhRaAmOm_N_N_0A00ja00_N/lgk-link_top_search
 
Redigert:
  • Liker
Reaksjoner: Jon Henrik
https://www.seiko-watch.co.jp/collections/en/presage/SARY085


Flotte....MEN
Nå må Seiko roe litt. Dei slepp jo nye "limited edt" heile tida! Ha litt is i magen, ikkje "gun" på så jevligt. Har jo allerede eit solid utval, STOL litt på at du har eit ok produkt som med riktig markedsføring vil selge nok..... Omega og Oris driv på samme måte. "Limited" her og "Limited" der... Janei, greitt å "smi", MEN.... Janei...*utblåsing*:eek:
 
Den svarte burde jo hatt svart datoskive med hvit tekst også. 42mm er vel mini nok. Spesielt om 42mm er kassa uten krone, og ikke bezeldiameter.

Mye lekkert derfra om dagen!
 
  • Liker
Reaksjoner: sydvester
"Mini-Turtle" hadde vært midt i blinken hvis Seiko hadde droppet cyclops, min evige kjepphest "lume i feil ende av sekundviseren", og kanskje dato i seg selv. Da ville jeg slått til på alle sammen!
 
  • Liker
Reaksjoner: DoDe
Akkurat datoskiven er vel ganske lett å få byttet til en sort type hos urmaker. Det finnes også et så utbredt marked for modifiseringer av Seiko at det neppe vil være veldig vanskelig å få tak i et glass uten cyclops som passer.

Om man gidder så vil disse to modifikasjonene løfte klokken til nær perfeksjon i prisklassen, men som sagt, den ser allerede veldig vellykket ut som den er.