Seamaster 300 M Chrono diver versjoner?

Medlem
12. juli 2010
Innlegg
3
Har søkt litt rundt på nettet og på tidssonen.no men ikke funnet svar. Tenker på å kjøpe en slik, var i butikken og prøvde en slik for ca 1. år siden.

Har det blitt laget flere versjoner av denne klokken? Jeg har sett på bilder på nettet og på noen bilder så har "subdials" en klar blank stålring rundt seg. På andre bilder har den ikke det? Er det forskjellig måte bildene er tatt eller er det forskjellige versjoner. Klokken har jo blitt laget noen år nå, så kanskje den har blitt oppdatert underveis? Noen har "Seamaster" skrevet på skiva i rødt andre i hvitt? Noen har helium krona med omega symbolet andre med "He". Vet det er 4 linjer tekst på automatic versjonen og 3 linjer tekst på quarts versjonen. De fleste jeg har sett har hatt "skeleton" visere, har den blitt levert med andre?

Alt sammen på versjoner som skal være ekte.

Noen som har en link til en oversikt over seamaster versjoner, med bilder ?

http://www.omegawatches.com/gents/seamaster/300-m-chrono-diver/22258000
 
Det er laget utallige versjoner av 300M Chrono, den med blank bezel (og dyp blå skive) er utgått og kun tilgjengelig på bruktmarkedet. Det er kun den sorte og blå automatikken som er mulig å få tak i hvis du skal kjøpe nytt. Hvis ikke du er heldig og kommer over en urmaker som tilfeldigvis har en liggende igjen på lager :)
 
Delvis løst: ihvertfall når det gjelder bildedelen...

http://www.omegawatches.com/cu_vintage/

Der var det bilder i hopetall på gamle modeller...

De driver visst å lager en ny søkbar side, men med registrering på siden fikk jeg tak i et halvt dusin bilder av de jeg var ute etter.

/Sindre