Selges Ruhla NVA Kampfschwimmer - ny pris 021019

Medlem
11. juni 2008
Innlegg
1.162
Til salgs er en Ruhla NVA Kampfschwimmer.

Hva er dette for et ur?
De opprinnelige urene ble laget på 80-tallet av VEB Ruhla til det østtyske forsvaret til bruk av kampfscwhimmerkommando 18 i Kühlungsborn.
Uret som er til salgs er en reproduksjon, laget av Gardé Uhren und feinmechanik Ruhla GmbH. Det er laget etter de opprinnelige tegningene, og det er et originalt Ruhla Kaliber 13-32 quartzverk som sitter i. Ikke et særlig nøyaktig verk, men det var østtysk høyteknologi på sitt beste :) Uret er forsynt med canteen-krone, og kommer på en gummireim. Dimensjon er vel 47 mm diameter, 15 mm høyde og 24 mm mellom remfestene. Det er med andre ord ikke et ur som sklir pent inn under skjortemansjetten! Kransen er uten klikk, og kan vris begge veier (slik det var på de opprinnelige urene).

Jeg har ikke brukt dette uret på sikkert to år, og det må derfor skiftes batteri på det - sist ble det skiftet i 2016, og den ble da trykktestet til 100 meter. Boks og papirer medfølger. På et tidspunkt fikk jeg skiftet en viser fordi det datt av noe lume, og de ekstra viserne pluss de skadde viserne følger med i en liten boks. Dette er ur nummer 338 av totalt 999.

v5eOkYS.jpg

sEXjqlo.jpg

"Eigentum der NVA" - Tilhører den nasjonale folkehæren (akkurat slik det stod på baklokkene på de opprinnelige urene)
8OkLZ0O.jpg

UrQeoYs.jpg


Prisidé: 2250 kroner (men åpen for bud)
Kontakt per PM.
Personlig oppmøte eller forsendelse blir vi enige om.
 
Redigert:
Hei hvor det går! Ingen som har vist interesse så langt, men prisen kan selvfølgelig diskuteres - prisidéen er bare et utgangspunkt.