Solgt Rolex Submariner James Bond NCG

Medlem
12. feb. 2015
Innlegg
21
Sted
Oslo
FE3921E5-5066-4E7D-BB84-B7950E47E8F1.png
Rolex Submariner James Bond Selges/Byttes




Referanse : 6536/1


Serial :300k serial


Year: produsert i 1957-1958


Size: 38 mm uten krone.


Movment: 1030 Butterfly rotor.


Case: Meget pent brukt eksemplar. Har trolig blitt polert tidligere, men usikker ! Visst den er det er det sparsomt, Caset er et prakteksempler. Klokken fremstår som særdeles tjukk og fin. Er selvsagt en del hairlines, Men dette er normalt da den er brukt i rotasjon med andre ur. Klokkens referanse og serial nummer er klart synlig uten lupe. Orginale chamfers er og synlige.


Bracelet: Kommer på en original C+I stretch rivet. Lenken har blitt brukt men framstår som svært pen for sin alder. Alle fjær fungerer som dem skal. 12 ledd totalt.


Dail/hands: Skiven på denne klokke er utrulig vakker ! Perfekt Tropisk radium gilt skive. Skiven er helt magisk og må oppleves personlig. Skiven er det viktigaste i vintage og denne er 100% urørt! Ikke noe relume eller noen som har tuklet med skiven. Skiven er fortsatt radioaktiv og lyser da den blir utsatt for sterkt lys hvilket er riktig for skiver fra denne era.


Insert:

Insertet er et mk1 Long 5 i usedvanlig lekker naturlig slitt grey/ghost farge med matchende perle.


Kommer uten boks og papirer da det har blitt borte i løpet av åren.




Klokken befinner seg i Oslo og kan møtes F2F for en handel, visst det skal sendes står kjøper for frakt og forsikring. Det gjøres oppmerksomt på at klokken sendes på kjøpers ansvar, ingen retur da salget skal finansiere en annen grail. Visst den klokke jeg er ute etter forsvinner gjør denne annonsen det og. Standard TS opplegg med penger på konto før overlevering av klokke. Ingen unntak! Jeg har en rekke good guy tilbakemeldinger på de fleste forum WW.


Pris er vanskelig å sette da det omtrent aldri selges klokker i denne tilstand & raritet. Se deg rundt internasjonalt hvor mye disse koster da dem ikke er tuklet med og har sine orginale deler intakt. Di ligger fra ca 250k oppover med service skive osv.

Så legger meg i det lavere prissjiktet .

Så tenker 335k overført eller 350 i byttes verdi.


Bytten kan vurderes visst prisen er riktig og visst det er lett solgte ur. Men kun Rolex/tudor.



Klokken oppbevares ikke hjemme så visning må planlegges minst et par dager i forvei.


Takk till TS for plassen !


Mvh Andreas