Selges/byttes Rolex Hulk -19 (Bjerke)

Medlem
2. okt. 2015
Innlegg
2
Sted
Oslo
Rolex Submariner «Hulk» i stål (116610lv - 40mm) vurderes solgt. Er åpen for innbytteforslag - men da kun Rolex.

TS-pris: 277.500;)

Uret er solgt i juni 2019 av Urmaker Bjerke, og kommer komplett med kjøpskvittering som matcher garantikortet. Jeg kjøpte den helt ny og ubrukt sommeren 2019. 100% kontroll på eierskap hele klokkens levetid.

*Kort om modellen
Dette er i mine øyne den mest allsidige sportsmodellen, og har en lang og innholdsrik historie siden den kom på markedet i 1953. Rolex kaller Submarineren for «the reference among divers’ watches,» og den passer i absolutt alle anledninger. Denne modellen har gått ut av produksjonen og er erstattet av en større versjon med svart skive som har fått noe blandet mottakelse. Det er årevis ventelister hvis man i det hele tatt klareri å få innpass hos en forhandler på de nye modellene. Den keramiske bezelen og grønne sunburstskiven fanger lyset på en måte som bare kan beskrives som magisk, og kombinert med børstet oysterlenke kan denne dresses både opp og ned. Fun fact om skiven er at grønnfargen er en slags PVD coating bestående av gull og aluminium i pulverform.

*Kosmetisk tilstand
Klokken er forsiktig brukt av voksen mann i rotasjon og bærer preg av det! Ikke vært med på fest, trening, bedriftsfotball eller andre ekstremsporter. Bildene er tatt med mobilkamera av meg i dag. Om ønskelig kan høyoppløste originalbilder deles på melding, mail, cloud osv.

*Hva som følger med kjøpet
Den grønne skinnboksen, kremhvit pappboks, grønn tag, pris-tag, bezel-beskytter, booklet/garanti-hefte, manualen, sertifikat, kjøpskvittering og alle ledd. Med andre ord 100 % komplett.

*Oppgjør/frakt
Jeg foretrekker å møtes i Oslo-området. Penger på konto før overlevering (DNB straks) og vi skriver en standard kjøpskontrakt til begge parter. For å unngå svindel som følge av id-tyveri må navn på nettbank matche kjøpers id og vica versa. Kan sendes på kjøpers regning og risiko.

*Referanser
Jeg har flere topp GG referanser fra salg og kjøp av Rolex-klokker i Norge, noe jeg ønsker å fortsette med. Innbytte er som sagt kun aktuelt i (lettomsettlig) Rolex kjøpt i Norge, og jeg er primært ute etter Daytona i rosegull på Oysterflex - 116515ln. Kan vurdere modeller kjøpt i utlandet hvor mva er betalt. Uret er kjøpt hos norsk autorisert forhandler, noe som betyr at verdigjenstand-forsikring er en kjapp telefon unna. Forbeholder meg retten til å trekke annonsen.

Ta kontakt for en hyggelig klokkeprat!

DE245A89-6632-4170-9B14-041FA4E7C797.jpeg
 

Vedlegg

Redigert: