Solgt Panerai 183 Black Seal

Medlem
7. des. 2010
Innlegg
3.845
Sted
Bergen
Selger en PAM 183 Black Seal G-serie, den første serien med serieproduserte Radiomir som er limitert til 1500. Skivelayouten er unik for denne serien og den fineste i mine øyne, men det er nok subjektivt. En klassiker og godbit for en paneristi vil jeg tro. Søk opp og sammelign selv!

Klokken er fra 2004 og i topp stand. Det du evt ser på bildene er støv og hår eller reflekser. Den har de vanlige så vidt synlige hairlines + noen uunngåelige småriper rundt lug-skruene på baksiden. Bare å komme å se på den om du er i Bergenstraktene. 45 mm, sandwich dial og typisk kraftig lume. Matt skive og svarte visere er prikken over i-en på en kameleon som kan være både diskret og flashy.

Den har det klassiske Unitas-baserte dekorerte og modifiserte manuelle verket som gjør at kassen bygger lavt og får mye mer elegant form en automatene med putekassen. Dvs at den bærer ganske diskret for størrelsen og går under skjorten. En fryd å trekke og tikker som en traktor. Den har nylig vært innom Bjerke og fått ny hovedfjær, regulering, sjekk og trykktest. Ikke full service, men PR og gange tilsier at servicebehov er langt unna. Komplett og kommer med fire remmer: Original paddet svart/svart søm, flat brun vintage skinn med natur søm, grønn canvas (ludvik-sekk) og svart nato i 26mm. De tre andre smalner inn mot spennen.

Pris: 42000. Innbytte dessverre ikke aktuelt. Har mange GG-referanser om du leter.

Fant mange bilder fra "dagens klokke", så here goes:













IMG_7010_zpsp24caid1.jpg
































 
Redigert: