Solgt Pam 1312 Panerai Luminor

Tubbs

Støttemedlem
Medlem
24. okt. 2017
Innlegg
792
Sted
Stavanger
Merke og modell:
Pam 1312 - Panerai Luminor Marina 1950 3 Days Automatic

Spesifikasjoner, beskrivelse og tilstand:
Klokken er i god stand, og ingen større riper. Brukt sporadisk den lille tiden jeg har hatt den, men små bruksmerker vil man finne. Klokken er en Luminor Marina 1950 3 Days Automatic Acciaio som er 44 mm.
stor. Urkasse er i en kombinasjon av børstet og polert stål. Panerai`s eget nye P.9010 verk sitter i denne og den har 3-dagers gangreserve. Klokken har sort tallskiven med arabiske tall og timemarkører. Det er datovisning kl. 3 og liten sekundviser kl. 9. Uret er vanntett til 300 m, har ripefritt safirglass og innsyn til urverket. Den kommer fra butikk med sort alligatorrem. I tillegg til en gummirem, samt verktøy til å bytte dette.

Du vil også få med 4 uoriginale remmer i skinn som lett kan byttes. Slik at en kan velge rem etter hvilket uttrykk en ønsker på klokka. Originale remmer er ubrukte, og det samme er 3 av de andre remmene. Jeg har hatt på den lyseste for å ta noen bilder, ellers så har den mellombrune remmen som er på de fleste bildene vært den som er i bruk.

Dokumentasjon og historikk:
Klokken leveres komplett med stemplet sertifikat og alt som kom ved kjøp. Klokke er kjøpt i okt. 2018 fra utlandet og mva. er betalt ved import.

Sted:
Klokka befinner seg i Stavanger

Pris eller bytteverdi:
Setter prisen til 59.000,- Ønsker rent salg på denne, men er åpen for evt. bytteforslag da helst Rolex. Sendes etter kjøpers ønske og risiko. Penger på konto først! Evt. og foretrukket ved oppmøte i Stavanger og omegn.
pam 1312.jpg

Pam2.jpg

Pam1.jpg

Pam3.jpg

remmer.jpg
 
Redigert: