NYHET! Støttemedlem 2011

Jon Henrik

Ansvarlig redaktør
Medlem
12. okt. 2007
Innlegg
6.134
Sted
Fredrikstad
tss11.jpg


Etter svært mange henvendelser fra brukere som ønsket å oppgradere sin brukerkonto til Støttemedlem 2011, er endelig denne muligheten på plass igjen.

I kjølvannet av åpningen av TS Webshop og endringer i formaliteter knyttet til driften ble denne muligheten stengt for en kortere periode. Denne er nå tilbake, og grunnprinsippet er fortsatt det samme. Nytt er at prisen nå er fast, og kjøp av “Støttemedlem 2011” skjer gjennom vår webshop i henhold til relevant lovgivning. Medlemsskapet følger kalenderåret og varer frem til januar 2012.

Hva er Støttemedlem 2011?
Støttemedlem 2011 er en frivillig oppgradert brukerstatus som er tilgjengelig for alle registrerte brukere, uavhengig av antall innlegg eller fartstid.

I tillegg til å være et symbol på støtte, gis det også gunstige fordeler som kommer den aktive bruker av Tidssonen.no til nytte:
- Brukertittelen “Støttemedlem 2011”.
- Innbokskapasiteten for PM økes fra 50 til 1 000 meldinger
- Adgang til det lukkede forumet “Salon privé”.

Salon privé er et prøveprosjekt hvor tanken er å gi Tidssonens mest lojale brukere mulighet for interaksjon på en lukket arena. Her vil blant annet forumledelsen kunne invitere til åpne diskusjoner, hvor temaer kan spenne fra beslutninger knyttet til nye forumfunksjoner, rekruttering av nye moderatorer, og arrangering av GTGs. Veien blir til mens vi går, og som Støttemedlem står man fritt til å være med å realisere potensialet i Salon privé.

Spørsmål kan rettes på PM eller e-post: jhh@tidssonen.no


Vis din støtte – oppgradér til Støttemedlem 2011!

LINK: TS Webshop - Støttemedlem 2011




NB! Eksisterende Støttemedlem 2011 har automatisk blitt flyttet over på den nye ordningen.