Ny klokke på vei: Deep blue Sea RaM 500

Medlem
14. juni 2014
Innlegg
57
Sted
Bergen
klarte ikke å holde meg og har bestilt en Deep blue Sea Ram 500 som ny beater! Ser ut som en fin beater med både safirglass, 500m WR, Swiss ronda (quartz) ur, superluminova og antageligvis en keramisk bezel. For 950 NOK må det nesten være årets kupp. Gleder meg å få den inn. Hvis det er flere som er interessert har jeg kanskje muligheten til å få in flere! Har selv bestilt den grønne versjon.

2013NovJS_028copy_zps0f4ab38a.jpg


http://www.deepbluewatches.com/searamcowhce1.html

[video=youtube_share;ObWnVXdFaaA]http://youtu.be/ObWnVXdFaaA[/video]
 
Deep Blue gjør tøffe dykkere, hadde en tidligere og virket som en solid sak det.
Enig med foregående poster, til 950,- hørtes det ut som et scope :)
 
Som noen vet er jeg egentlig fra Nederland og der har de en side som har en klokke i tilbud hver dag. Som oftest er det mushroom brands og billige Chinaklokker de har men noen ganger i blant har de et virkelig tilbud. Tenkte derfor å dele den her. Visste ikke hvis jeg skal legge inn et tråd her eller på markedplass.

Ting er nemlig at jeg kan fint bestille en til TS medlemmer men de må smøre seg med litt talmodighet siden jeg ikke henter de før jul. (I utgangspunkt kan jeg kjøpe 6 klokker før jeg overstiger MOMS grensen. Det er forøvrig nettsiden (jeg er på ingen måte bindet til den side og har ingen forhold til de ;), før folk lurer!:

http://watch2day.nl/

Hilsen Rene