Lurer på Daytona på Ebay.

Er normalt motstander av gapestokk, men dette var gøy...

Mistenker fishy når han kjøper men garanter ekte når han selger.

:p:p:p

Håper selvsagt at det er jeg som tar feil og beklager på forhånd!
 
Larsemann, det ser ut som du har som forretningsidé å selge klokker i Norge før de er tatt inn ...

http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse?finnkode=30599498

http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse?finnkode=30497562

http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse?finnkode=31213041

Dette er vel ikke akkurat ulovlig eller mot forumreglene, men jeg (kun for min egen del) ville vel foretrukket at du spilte med litt åpnere kort. Enten er du en newbie som stiller spørsmål om klokker, eller så er du en storselger som privatinnfører klokker og selger dem på Finn. Kanskje er du begge deler, men det synes jeg er rart.

Jeg vil påpeke igjen at jeg her ikke beskylder deg noe ulovlig, uetisk eller forumbrudd. Kun et ønske om åpenhet og forklaringer på omstendigheter som ikke er åpenbare for meg.

Det kan jo hende at han bare er en elendig sjåfør.....:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
 
maps
En klokke til fra samme selger.

http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse?finnkode=30496600
 
Må innrømme at denne tråden underholder meg litt. Det hele virker litt rart - en massiv mengde dyre klokker, ingen respons fra OP. :eek:
 
Synes det er bra at det er flere her som gjør research og utlyser slikt som dette... Det at trådstarter enda ikke har svart irriterer meg litt. Her prøver vi å hjelpe, også er ikke ting helt som de burde..

Håper larsemann tar seg tid til å svare skikkelig og ærlig, så slipper vi å fantasere å trekke slutninger som
Kansje er værre enn realiteten.

Inget svar=bad guy?
 
Håper larsemann tar seg tid til å svare skikkelig og ærlig, så slipper vi å fantasere å trekke slutninger som
Kansje er værre enn realiteten.

Kan jo godt være at selger har gode intensjoner, og jeg ser egentlig ikke noe galt i at han tjener noen kroner på å skaffe klokker billigere enn hos AD som et alternativ til gråmarkedsforhandlerne (selvfølgelig forutsatt at dette er ekte vare, og at lover og regler ikke brytes), men er jo enig i at åpenhet rundt dette er en forutsetning!

Oppfatter at mange av transaksjonene her på TS er basert på tillit mellom kjøper og selger, og han hadde sikkert fått vel så mange "kunder" her på TS hvis han forklarer hva som er forretningsideen!

Så her er oppfordringen Larsemann: En rask forklaring er sikkert på sin plass! :)
 
Jeg har også vært så heldig å få en saftig bulk i bilen på torsdag, takk til min kjære samboer og hennes kjørestil :p Så da må klokka derverre selges igjen men. Her er hvertfall annonsen, er det noe fishy her? og hvordan er Zenith, noen som kan gi en kort forklaring på det, er det bra?

http://www.ebay.com/itm/110755017543?ssPageName=STRK:MEDWX:IT&_trksid=p3984.m1435.l2648

Takker for alle tips :)



"Må" selge en Daytona p.g.a. en bulk i bilen,, og har samtidig flere annonser ute på finn...:?:

Nei, lukter det fisk, så er det som regel fisk. Med forbehold om det har sin naturlige forklaring selvsagt.
 
Jeg foreslår at vi lar tjæren og fjærene ligge til trådstarter svarer.
 
Jeg foreslår at vi lar tjæren og fjærene ligge til trådstarter svarer.

Unnskyld, ble bare litt gira siden jeg og madammen faktisk vurderte å svare denne annonsen før jeg leste denne tråden. Samboeren lånte Sub'en min og fikk fullstendig dilla. Vi har bestemt oss for en Daytona.:cool:
 
Det er få

forumtråder man venter med samme spenning på en fortsettelse som denne. Klokkene er kanskje "shippet inn" etter den Bahamasferien man kunne vinne på Pokerstars :D

Om man leser brukerens innlegg på forumet, så virker det som om han forsøker å leke litt uvitende om hva han har kjøpt, og om han i realiteten har dame, så er det ikke de mest flatterende beskrivelser hun må finne seg i.

Oppfordringen til denne mannen bør være å redegjøre hva han egentlig driver med. Som tidligere nevnt, så er det ikke straffbart å tjene penger på kjøp og salg av klokker, men man bør ikke undervurdere menneskers kritiske sans i et market som florerer av fake-produkter.

Jeg antar at "larsemann" ikke blir å finne på forumet under dette aliaset lengre. Om mine antagelser er feil gjør det ingen ting8)