Lance Armstrong: Har ført sykkelfans og kreftpasienter bak lyset - avslørt!

costanza_popcorn.gif
 
Kan ikke mediene bare inneføre et skriveforbud om Lance Armstrong så han bare forsvinner i stillhet som det forbanna hyklersvinet han er!?
 
Tragisk at det ikke er lov å dope seg i denne sporten når alle gjør det, eller gjorde det. Tror faktisk at det er vasket bort i stor grad. 8 av 10 i ett av Lance sine seire ble jo tatt i ettertid. Alle visste det jo, og nå er sporten ødelagt og Lance og Co de største juksemakerne i hele verden. Det er det korrupte sykkelsystemet som er fucka. Det er fortsatt latterlig mange skjellett i skapene fra 90tallet. Uten å vite noe høyst sannsynligvis både Thor og Kurt Asle osv. Klarer ikke være annet en imponert av hva Lance presterte. Det var jo hinsides prestasjoner uansett! Verden går ikke under, sporten kommer til å leve videre. Jeg tror mye av sporten fra 80-90 tallet hadde masse dop involvert..
 
Jeg synes bare det er sinnsykt tragisk og virkelig patetisk. Voksene menn burde klare å ta bedre avgjørelser enn det, men det viser seg dessverre nesten hver dag at de ikke klarer dette. Dessverre for de, men ikke minst for de som klarer å være gentlemen, and play by the rules.