Solgt Lüm-Tec Abyss 400M-1 42mm fra oktober 2015

Medlem
8. mars 2014
Innlegg
948
Sted
Oslo
Lüm-Tec Abyss 400M-1 42mm til salgs. Pent brukt, og jeg kan ikke finne et eneste merke eller hakk på klokken, men jeg har ikke gått over med lupe heller.

Klokken er kjøpt i oktober 2015, og har vært i mitt eie siden desember. Hos meg har den vært brukt kanskje ti dager siden. Det er en utrolig kul klokke, spesielt på natten da den har ekstremt god lume slik som Lüm-Tecs klokker er kjent for. Akkurat nå er den eneste andre klokken jeg har en Oris 65 Diver - og Lüm-Tecen har SYKT mye bedre lume. For meg blir den bare bittelitt stor, rett og slett. Har fått litt dilla på mindre klokker.

Verdt å nevne er også at den holder tiden utrolig godt til å være en automatisk klokke. De seks dagene jeg noterte hvordan den gikk så lå den i snitt på -0.5 sek per dag. (Litt saktere på hånden, litt raskere liggende over natten.)

Kan også nevne at det er skruer for å feste rem. Meget behagelig løsning når man skal bytte rem. Jeg har brukt originalremmen et par dager, og nato resten av tiden. Kan godt sende med natoen, men den er godt brukt og ikke særlig fin, selv om jeg forsåvidt syns den passer fint på denne klokken.

Teknisk info og profesjonelle bilder på produsentens hjemmeside:
http://www.lum-tec.com/400m-1.html

En bra review med bilder av 400-3-versjonen (som bare har en litt annen finish på kassen):
http://watchandworn.com/2015/09/23/lum-tec-abyss-400m-3-42mm-review/

Kan sendes på kjøpers regning. Brev, norgespakke eller EON etter ønske. Kan ev. overleveres f2f i Oslo sentrum på ukedager. Egentlig ikke interessert i noe bytte, men blir ikke sur om jeg får bytteforslag heller. Prisforslag på finn.no-annonsen: 5300 - prisforslag på tidssonen.no:4500.

Eu9pVbF.jpg


vHFW4oQ.jpg


W5hySpf.jpg


AU18s98.jpg


wdmHqI5.jpg


Flere bilder her, håper det funker:
http://imgur.com/a/Y78kj


Til salgs igjen. Gi beng i å si at du tar den hvis du ikke har tenkt å møte opp!
 
Redigert: