Jaguar klokke

Hei, og velkommen til forumet:)

Jeg har ikke erfaring med Jaguar klokker, men for den prisen så kan du få flere flotte mekaniske ur fra mer kjente merker, som Certina, Seiko m.m

Hvis du sjekker ut creationwatches.com , så finner du masse kjekt for den prisen:)
 
Hei. Jeg kjenner heller ikke noe til merket, og det er ikke et klokkemerke som entusiastene her inne bryr seg om - uten at det bør hindre deg hvis du liker utseendet på klokken og det er dette du vil ha.

Her inne er man stort sett opptatt av klokker fra produsenter enten har lang historie som rene klokkeprodusenter, eller uavhengige, små firmaer som lager svært kostbare klokker som estetisk og teknisk er i toppklasse. Kvartsklokker står, med noen unntak, heller ikke så høyt i kurs hos de fleste her.

Alt dette vil farge svarene du får. Dersom du med ‘bra’ spør om klokken gir verdi for pengene fra et entusiastperspektiv er svaret nei. Dersom du spør om klokken holder god/grei produksjonskvalitet ut fra det den er kan bare den som selv har hatt en slik klokke svare.

Dersom du vil ha råd og tips om klokker til omtrent samme pris, og som entusiastene her inne liker, er det bare å spørre, så vil sikkert flere svare.