Good guys (tilbakemeldinger på kjøpere og selgere)

Vil takke @cobraper så mye for en meget hyggelig handel. Top notch kjøper med et par hyggelige telefonsamtaler inkludert i salgsprosessen. Kan anbefales på det varmeste
 
Redigert av en moderator:
@Guybrush Threepwood, en stor takk til deg for å gå med på å oppfylle en stor drøm. Herlig engasjement og masse kunnskap. Gjorde x faktoren i kjøpsprosessen. Takk for en handel til maxi yatzi - terningkast 6.
 
Redigert av en moderator:
Takk til @Phenix for en meget hyggelig handel, til tross for at Posten laget krøll for oss. Phenix er en skikkelig good guy i beste TS-spirit :)
 
Redigert av en moderator:
Takk til @gert for ryddig og hyggelig handel.

Todda
 
Redigert av en moderator:
Takk det samme, @Todda. Nevnte deg i unboxing-tråden, men er på sin plass å nevne det her også. Klokke ferdig pakket inn da betalingen ankom, og postlagt så den gikk samme dag. Bildene var også gode og detaljerte, og så vidt jeg kan se er det ikke noe som synes i virkeligheten som ikke syntes på bildene (snarere omvendt).

Når jeg først poster her: Skylder også @Bluebear hederlig omtale (kjøpte en vintage 1963-chrono av ham for en god stund siden), og det samme til @havard som også leverte varene (En Seagull 1963, også for en god stund siden). Skal prøve å huske neste selger litt tidligere. :eek:
 
Redigert av en moderator: