FS: Ball "Mad cow" ##RESERVERT##

Medlem
21. okt. 2009
Innlegg
138
Sted
Fredrikstad
Her har du en sjelden mulighet til å kjøpe en Ball "Mad Cow" i meget bra stand. Uret er inspirert av John “Mad Cow” Hembel, den første Amerikaner som passerte 150mph (ca.240km) på ski.

Det følger med ytter og innerboks, lenke(påmontert),gummirem, verktøy og manual. Klokken kommer med åpent garantikort. Uret er en spesialutgave i begrenset opplag. Uret er godt kjent blant Ball Watch entusiaster og har i tillegg til et slående utseende, også overlegne tekniske egenskaper. Det er svært ettertraktet, og ikke minst så er det vanskelig å få tak i et eksemplar, da det ikke er et ur som florerer på norske og utenlandske klokkeforum.

Uret er pent brukt, nærmest som nytt, det har ingen skader og kun de vante hairlines. Lenke og urkasse(42mm) er i ren titan, kuldebestandighet til minus 40 grader, og sjokk resistens. Uret innehar selvfølgelig Ball Watch sin signaturegenskap, nemlig små glassrør med tritium som bidrar med jevn og konstant belysning av urskive og urvisere.

En fantastisk klokke som har vært en trofast følgesvenn, men vurderes solgt, grunnet reise over dammen til sommeren for nye klokkekjøp. Innbytte er ikke aktuelt, kun evt Pam.

Pris: kr. 9.000,-

PM ved spørsmål:)

IMG_1246.jpg


IMG_1244.jpg


IMG_1250.jpg


IMG_1251.jpg


IMG_1252.jpg


IMG_0884-1.jpg


Accuracy under adverse conditions

Noelrock