Ekte Longines Flagship?

Medlem
27. sep. 2012
Innlegg
217
Hallo, fant denne Longines Flagship på finn.no. Det var kun et bilde i annonsen. Lurer på om den er ekte og original, noen som har peiling?

30_917304059.jpg
 
Finnes det falske, gamle klokker overhodet?

Frankenklokker? Ja, men falske vintage klokker?

Jo du får da kjøpt "Rolex" milsub og slikt, som er helt nyproduserte. Men enig i at det store problemet ligger i "franken". Har forøvrig ikke opplevd av Longines er særlig utsatt for dette, ihvertfall ikke en modell som dette. Stort sett trygge kjøp
 
Spesielt en del selgere fra Uruguay, Argentina og India som selger på Ebay tukler en god del med urene, slik at de ikke er i nærheten av å være orginale. Kjøpte for en del år siden en pen 21j klokke fra en selger i India, men urverket var et billig umerket 17j. Har også sett noen av disse urene bli solgt på Finn som orginale. Hvis man skal kjøpe litt eldre armbåndsur fra 1915-1930 må man også være ekstra observant. Her blir nyere fungerende urverk ofte satt inn i urkasser fra andre tidsepoker.
 
Ser kurant ut sammenlignet med min 61-modell. Kan sterkt anbefales som et flott dressur, gir ihvertfall meg godfølelse. Til å være såpass gammel har den passe størrelse, ikke for liten.