Batterilevetid- SMP

Medlem
30. des. 2010
Innlegg
84
Sambo har en "SMP ladies quartz". Skiftet batteri januar i fjor. Nå har den sluttet å gå. Hva er vanlig levetid på ett batteri? Ett snaut år er vel for dårlig?
 
Har ikke selv quartz men kan si at ett år garantert ikke er sånn det skal være. Et batteri må da vare lenger enn et år.
 
Gjennomsnittlig levetid på et klokkebatteri, vis vi tar med alt av klokker, på generelt basis, ligger nok på ca 1 års tid.. Dette er således også det minimummet et klokkebatteri bør holde!

At det bør holde lenger på din samboers SMP er jeg uansett enig, men det kan jo være dårlig kontakt etc også som gjør at den har stoppet! Hvor gammel er den? Kan også være greit å holde seg unna Renata batterier, da disse ikke har vært det beste på markedet! Renata er Swatch Group sin batterifabrikk.
 
Hvor gammel er klokken? Hvis du føler at den spiser batterier kan det hende den trenger en rens/smøring av løpe-verket. En urmaker kan måle strømforbruket på klokken for å se om det er unormalt høyt. Lykke til:)
 
Samme opplevde jeg med konas SMP. Halvårlige batteriskifter. Endte med skifte av urverk hos Swatch group. Ca 3k inkl bytte av visere, rens og ganske middelmådig pussing av lenke og kasse.