Nylig innhold av VidarK

  1. V

    Good guys (tilbakemeldinger på kjøpere og selgere)

    @rakerholm Trivelig å kjøpe Alpina av deg.
  2. V

    Lenge å vente til MC-sesongen!

    Tok ut sykkel i dag, vel tidlig her jeg bor men jeg har litt småtteri jeg må se på og deler må bestilles fra www. Suzuki GK76A, drar ikke under 10k rpm, 1 av 11 med skilt her i landet.
  3. V

    Ønskes byttet Oris 65 - ønsker Speedmaster

    Ikke interessert i OL, Schumacher etc men øvrige utgaver er av interesse Er en 1-klokke mann så ønsker gjerne å betale med min Oris + penger.
  4. V

    Elbil, which to choose?

    Tror man kan velge mellom flytende rente hvor man sannsynligvis har lav rente i 10 år (den opsjonen har jeg) eller 3-4 år med fastrente før den blir konvertert til standard billånsrente.
  5. V

    Elbil, which to choose?

    Kjøp en ny S75D, 620k og særdeles gunstig avbetaling. Jeg har 0,25% nominell rente og fullfinansiering på min, er ikke sikker på hva dagens finansieringstilbud er men tror det fortsatt er gunstig.
  6. V

    Elbil, which to choose?

    Vil ikke på noen måte si at Tesla er best men jeg synes ikke man skal svartmale bilen. Har man sittet på med naboen i hans 13' modell og irritert seg over dårlige seter og manglende lyddemping samt notert seg at han har byttet drive unit et par ganger, bremser og litt annet småtteri så er ikke...
  7. V

    Elbil, which to choose?

    Tesla har faktisk fått regnsensor, på siste oppdatering kom funksjonaliteten, den bruker kameraene istedenfor regnsensor som autopilot bilene ikke har. Frem til Jaguar kommer med sin elbil er Tesla eneste produsent som leverer noe annet enn 313 ekvivalenter.
  8. V

    Elbil, which to choose?

    Det er ingen av de som har hatt bremsesvikt, er bare et resultat av store skiver, temperatur og fuktighet.
  9. V

    Elbil, which to choose?

    Den er lav, det er også en tilsvarende BMW eller Audi. Alternativt så har man Model X men der må man opp i størrelse på batteriet for å få tilsvarende god rekkevidde og da begynner det å bli dyrt. Personlig synes jeg model X mangler litt på lyddemping og så mistenker jeg at all leamikken med...
  10. V

    Elbil, which to choose?

    Merker egentlig ikke noe til kulda, den bruker noe strøm året rundt ved stillstand. Hovedårsaken til redusert rekkevidde på vinter er nok underlag og oppvarming før og under kjøring. Her er det en som har testet på vinter...
  11. V

    Elbil, which to choose?

    Reduksjonen pr døgn bilen står er ikke stor, står 1% i Tesla manualen. Det at man i praksis har opp mot 30% reduksjon i kjørelengde ved skikkelige vinterforhold betyr ikke så mye all den tid rekkevidden fortsatt er god på de fleste modellene deres.
  12. V

    Elbil, which to choose?

    Hvorfor ikke Tesla?
  13. V

    Elbil, which to choose?

    For min del merker jeg mer til økt forbruk på vinteren enn økt vampire drain. Kjøring på snø og slaps drar forbruket merkbart opp.
  14. V

    Elbil, which to choose?

    Det kan hende elbil fenger såpass at det ikke frister å kjøre noen fossilbil lengre.
  15. V

    Elbil, which to choose?

    Må vel være mye bedre å bruke penger på en Ioniq enn en Golf hvis man først skal legge litt i det? Tenker da på rekkevidde og ladetid på hurtiglader.