Official Timekeeper
Visit Casio

Nylig innhold av UJU

 1. UJU

  Årets siste klokke som ble årets første! (Og litt om mva...)

  Gratulerer så mye. Dette er så lekkert som et armbåndsur kan få blitt. Fikk ikke mindre lyst på en Zenith nå. De er virkelig i vinden om dagen.:D
 2. UJU

  Kjøpestopp 2021 Challenge

  Med kjedsommelighet, kredittkort, internett og hjemlevering er det ikke noe problem å svi av alle lommepengene på (unødvendig) shopping? Jeg har forresten kassert en skjorte og en genser som hadde blitt fillete, så jeg føler at jeg kan tillate meg et lite innkjøp i år for å kompensere. ;) En...
 3. UJU

  Hvilken klokke har vært i samlingen lengst?

  ...og når avataren din er en kavalerist blir ironien fullendt.:LOL:;)
 4. UJU

  Klokkespotting

  Spørs om han har et godt nok kundeforhold til at han får stå på venteliste da...:rolleyes:
 5. UJU

  Zenith-tråden

  Hvordan skal man få tatt av lenken her da? Jag ser ingen spor å sette springbar verktøyet i. Eller er det en åpning i midtleddet! :unsure:
 6. UJU

  Aksjetråden

  Markedet skal kollapse. Denne grafen viser hvorfor. :LOL:;) Edit; glemte sitatet...
 7. UJU

  Litt drodling rundt Glashütte Original Panorama Seventies Date

  Speilvendt G der ja.
 8. UJU

  Den store Whisky-tråden

  Nå var vel ikke Port Ellen særlig ettertraktet som "ung" whisky heller. Der må det åpenbart en endring til for at de skal klare å få omsetning.;)
 9. UJU

  Humortråden

  Kan man få Covid-19 av det også...?:oops::cautious:
 10. UJU

  Dagens vin

  Henriot 2008. Bare å bestille så lenge det er noen igjen.:) Den får 95p i dn. https://www.dn.no/smak/vin/henriot-rose-millesime/4-1-84651
 11. UJU

  Hva er din guilty pleasure?

  Hvis jeg en vakker dag skulle befinne meg i en situasjon hvor jeg har mer penger enn vett ville det fremdeles blitt en Franck Muller Crazy Hours.:mrgreen:
 12. UJU

  Hva er din guilty pleasure?

  Guilty pleasure tråden kan gi mange svar på dette spørsmålet. ;) https://www.tidssonen.no/forum/threads/hva-er-din-guilty-pleasure.39548/
 13. UJU

  Gullkorn fra Finn.no

  Det er vel bare å anbefale denne karen å gå all in på Invicta. De kan man jo også få med gode rabatter slik at oppsiden blir helt sinnsyk. #invistering Kjennere vet.
 14. UJU

  Sko. Jeg trenger nye. Tips?

  For begrenset kuldeeksponering holder det med Iron Rangers og gode ullsokker for min del. Tuslet litt rundt i -20 på fjellet i går, og det gikk fint.
 15. UJU

  Kjøpestopp 2021 Challenge

  Ser poenget til @KAB her. Kan være greit å sjekke at spareplanen er i tråd med filosofien som ligger bak. Hvis de sparte pengene investeres rett i en miljøfiendtlig afrikansk gruve som benytter barnearbeid er det kanskje ok å revurdere.;)