Official Timekeeper
Visit Casio
00:00:00

Nylig innhold av UJU

 1. UJU

  Vaske klær?

  Dette kan bli starten på en rekke nye og nyttige tråder her: Lage mat? Tørke seg selv bak? Osv...
 2. UJU

  Generell snikksnakk

  Den beste måten å bekjempe rasisme på er å stjele noe skikkelig dyrt.
 3. UJU

  Unboxing - min drømmeklokke

  Gratulerer med klassiker. :)
 4. UJU

  OMEGA Speedmaster MARK II

  Denne tråden blir det spennende å følge med på videre. :D Litt av en jobb du har tatt på deg.
 5. UJU

  Dagens vin

  Joda. Er fanboy av Krug. ;)
 6. UJU

  Dagens vin

  Tja. Hva kan man si? Ingen utpreget drittsmak? Sikkert god til pizza? Verdt prisen? Ja, dessverre.
 7. UJU

  Den ultimate klokken! (i ulike priskategorier)

  Denne tråden får meg til å ønske at alle vinner 100 mill i lotto bare slik at jeg kan få se at alle drømmene kan gå i oppfyllelse. :D For noen fantastisk gode forslag. Spesielt i 500k + kategorien. Ser forresten at jeg har bommet ganske bra på Omegaen. Men, jeg står ved valgene mine. :mrgreen:
 8. UJU

  Dagens vin

  Drakk en flaske av denne forrige helg. Ble litt skuffet hvis jeg skal være helt ærlig. Nesen lovet så mye, men leverte ikke helt på smak da vi hadde veldig store forhåpninger til denne. Mulig flaskevariasjon? Har gudskjelov noen flere i kjelleren som vi kan komme tilbake til.
 9. UJU

  Den ultimate klokken! (i ulike priskategorier)

  5000,- ok bittelitt over da... noen-og-og-tjue-tusen? En klassisk chronograph må man ha. En posørklokke må man jo også ha.:mrgreen: En Speedy er vel påkrevet i enhver samling. Hvorfor ikke gå all-in med helgull? Usikker på hvor mye denne koster, men hvis man hadde hatt ubegrenset...
 10. UJU

  Gullkorn fra Finn.no

  #legende :mrgreen:
 11. UJU

  Klokkecafé – løst og fast om klokker

  Helt rått.:p Men når alt er så godt som perfekt, hvorfor ikke gi klokkene 100m WR som de fleste andre modellene? Det er jo ikke som om de ikke får det til. Litt skuffende.:rolleyes:
 12. UJU

  Klokke 2 timer for sen

  Avvik skyldes nok som regel mer posisjonen på klokken enn kraftreserven. Jeg har aldri observert større avvik som følge av liten kraftreserve på noen av mine klokker.
 13. UJU

  Klokkecafé – løst og fast om klokker

  Rolex har kommet med hang tags så lenge jeg kan huske. Aner ikke når de begynte med det, men det må ha vært ganske lenge siden. Greia er vel at folk tidligere ga blaffen i alt tilbehøret og fant glede i klokken uten å bekymre seg over gjensalgsverdi.:rolleyes: Folk som selger Rolex har jo også...
 14. UJU

  Klokkecafé – løst og fast om klokker

  Poenget er at tags er en del av "full pakke" som inkluderer bokser, sert, gjerne bezelbeskyttelse og alle papirer. Som nevnt tidligere er grønn tag et tegn på at klokken har fått utvidet garanti ift eldre modeller, men det betyr ikke at tidligere modeller er mindre driftsikre.
 15. UJU

  Nei det kan jeg ikke like - hverdags edition

  Sånn! Rettet den for deg.;)