Nylig innhold av Sindre

  1. S

    Tudor-tråden

    Hadde en del trøbbel med å få lov til å kjøpe spennen til skinnreimen til BB58 siden jeg ikke hadde kjøpt klokken i Norge(ja den er momset inn). Vil det være like vanskelig å få en forhandler til å skaffe meg perlen som har falt ut?
  2. S

    Bilforsikring har blitt dyrt, monopolsituasjon ?

    Skjønner jeg må øke bilbudsjettet mitt. Betaler rett under 15 for to biler inkludert vegavgift
  3. S

    Dagens klokke

    Ny gummireim på tudoren:)
  4. S

    Trukket Lærreim til tudor bb58

    Ønsker å kjøpe lærreimen som hører til Tudor BB58. Send pm så blir vi nok enig:cool:
  5. S

    Ekte rolex?

    Hva med å bare dra til Oslo ur-service? De ville raskt kunne avklare dette. De tar vel omtrent 1000 - 1500 kr for jobben.
  6. S

    Gullkorn fra Finn.no

    Ja jeg synes Kevin er veldig optimistisk. Men det syntes jeg du var også, jeg måtte eventuelt vente 12-18 måneder når jeg tok kontakt med Bjerke. Mulig det sier mer om meg:rolleyes: Så jeg kjøpte en pent brukt for 37 i stedet rett før ferien.
  7. S

    Nei det kan jeg ikke like - hverdags-edition

    Nei absolutt ikke, måtte jo Google hva symbolene betydde siden jeg delte ut superlikes uten å skjønne hva blå stjerne betydde. I tillegg er det jo hundre ganger lettere å sjekke i virkelig livet.
  8. S

    Nei det kan jeg ikke like - hverdags-edition

    Å prøve tinder for første gang som 40 åringo_O
  9. S

    Tudor Black Bay Fifty-Eight - unboxing med omtale :)

    Leste denne for noen uker siden og det gjorde at jeg merket jeg angret på salget for 1 år siden. Dermed begynte jakten, idag kom en bb58 endelig tilbake:)
  10. S

    Gullkorn fra Finn.no

    https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=175862047 Denne har vel strengt tatt bare verdi for en person:rolleyes:
  11. S

    Rolexcafé – løst og fast om Rolex

    Du må vaske lenka.
  12. S

    Dette gjør livet godt å leve - hverdags-edition

    Hage som man kan sende ut ungene i. Også leker de faktisk fint sammen uten at jeg er med ut. Rekker jo faktisk en hel kaffekopp dao_O
  13. S

    Kjøp på Finn

    Takk for tilbakemeldinger, godt å høre andre er litt skeptiske til Finn så man får døyvet litt kjøpelyst. Men lenge siden det har kommet en ny klokke inn og penger på konto gir ikke samme gleden. Enten får jeg ta en dag fri og møte selger hos Oslo Ur og få en takst/verifisering eller så får jeg...
  14. S

    Kjøp på Finn

    Har ikke kjøpt ur utenom tidssonen før. Og når det ikke fulgte med på noen papirer ble jeg litt usikker. For min del trenger jeg ikke boks, garantikort og alt det andre. Vil ha klokke jeg, men hadde likt det bedre om det fulgte med noe papirer som en takst eller gammel service kvittering. Har...
  15. S

    Kjøp på Finn

    Hva tenker dere om å kjøpe for eksempel en Rolex Explorer på Finn uten dokumentasjon/papirer hvis man ikke skal ha en face/face handel? Er dere redde for fakes? Er dette noe dere gjør eller kjøper dere ikke uten papirer som sertfikat/takst og lignende? Når det gjelder litt eldre klokker anser...