Nylig innhold av Rene

  1. Rene

    Selges Tissot Visodate automatic

    Bump og ny pris. 2750 inkl. Frakt
  2. Rene

    Selges Tissot Visodate automatic

    Vurderer å selge en meget pent og lite brukt Tissot Visodate som kan gå rett under juletreet. Klokken er kjøpt 14.03.2013 hos Protid Lagunen Den har noen få hairlines og en lite skade på en av luggene som er nesten umulig å se. Kommer med original boks, ytterbos, dokumentasjon og skinnreim...
  3. Rene

    Dagens klokke

  4. Rene

    Klokkeplaner 2020

    Det er 2 klokker som var på agenda i 2020. Dessverre var en av disse for stor så den rykker. Står igjen med en Nomos. Var tilfeldigvis i Thune sin butikk i Oslo der de hadde klokken på lager i en annen farge. Det nå blir den i blå:
  5. Rene

    Den store Certina-tråden

    Snart 10 år gammel. Min første «swiss made». DS podium titanium har foresten en Certina til som får litt tid på armen av og til (senest denne uken):
  6. Rene

    Den store Certina-tråden

    Går fortsatt +1 i snitt etter 6 år!!! Strålende fornøyd med denne: Den her var min første. Ingenting spesielt for de fleste men slenger den med i Certina tråden:
  7. Rene

    Min garasje er fylt med...

    Snart en ny bil i garasjen her :). Gamle bil ut og (nesten) ny bil inn. Siden vi skal oppgradere familien i mars kommer det godt med litt ekstra plass: 2.0 blueHDI Euro6 med 180 hester og automat. Bevist ikke valgt RXH hybrid fordi den hadde mindre bagasjerom, var dyrere og dårligere ytelse...
  8. Rene

    Omega setter opp prisene 1. juni

    Jeg er glad jeg kjøpte min PO for 14 måned siden. Betalte 34K og det var inkludert original gummiringer og spenne (nesten 5K). Synes disse prishoppene er litt drøyt og jeg vet ikke om neste klokke blir en Omega. Fordel er at verdien stiger tilsvarende. Desverre er Rolex ikke mye bedre, og...
  9. Rene

    Dagens klokke

    Takker @Tetragrammaton for en ny klokke. Fornøyd med min nye Halios Tropik.
  10. Rene

    Good guys (tilbakemeldinger på kjøpere og selgere)

    Vil takke @Tetragrammaton for en god og rask handel. Veldig god kommunikasjon og alt etter forventning. Er en glad eier av en som ny Halios Tropik!!! Good guy de-luxe ;-)
  11. Rene

    Ønskes kjøpt Nomos Ahoi Atlantik (nodate)

    Har tenkt å kjøpe denne herligheten neste gang jeg reiser på familiebesøk i Nederland. Dersom noen her vil selge en slik klokke før jeg reiser må du gjerne sende meg en melding :-)
  12. Rene

    Dagens klokke

    Visodate i sommerstemning. Bærer utrolig komfortabel på mesh, og i tillegg ser det flott ut. Utrolig mye klokke for pengene (hvertfall når man kjøper den hos Protid med nesten 65% rabatt :))
  13. Rene

    Dagens klokke

    6,5 timer igjen :P
  14. Rene

    Hvor nøyaktige er dine klokker?

    Planet Ocean 2014: + 0,5 s/d Tissot Visodate 2013: + 17 s/d Certina DS Action Diver + 2 s/d
  15. Rene

    Sommerklokken 2015

    @netrom71: jeg prøvde den hos en urmaker i Rotterdam og jeg klarte den helt fint på mitt håndledd. Jeg har forresten 16,5 cm håndled (flatt). Min PO 42 mm går helt fint, 45,5 mm PO var kanskje litt for mye.