Nylig innhold av Propellue

  1. P

    Bilspotting

    Disse blåste forbi her om dagen. Ganske mye fetere i virkeligheten enn på bilder, og en veldig lekker dypblå farge på disse to eksemplarene. Tyske skilter på begge to, så Fritz og Günther får heller bare føle seg støtt. ;)
  2. P

    Bil, MC og klokker 2017

    Fanken også, dette er skikkelig dritt å gå glipp av. :(
  3. P

    Bil, MC og klokker 2017

    13. mai utgår for min del dessverre. Dere får ha det gøy og knipse mye snasne bilder. :)
  4. P

    Bil, MC og klokker 2017

    14. er ikke ideelt, men jeg skal se hva jeg får til. ;)
  5. P

    Bil, MC og klokker 2017

    Det er jo forholdsvis sein påske i år.. Kanskje det kunne latt seg kombinere? Jeg stiller såfremt jeg er i området. :) Ellers syns jeg også at noen bør ta ansvar for å øke MC-andelen. @MagnusPanerai ? :D
  6. P

    Dagens sneakers

    Sneakers? Aj, hvor skal man begynne? Er lettere miljøskadd av en oppvekst på rullebrett rundt tusenårsskiftet, men ellers har jeg det fint. Motorsykkel"boots": Og selvfølgelig:
  7. P

    Min garasje er fylt med...

    Jeg lovte jo et bedre bilde og beskrivelse av kjerra så her kommer det. For de som ikke så det så er det en 80-serie landcruiser. Akkurat denne er en 1994-modell som knapt er innkjørt med sine 370kkm under vingene. Ellers har den selvfølgelig stive akslinger, 4.2 TD, sperrer, plenty med plass...
  8. P

    Min garasje er fylt med...

    La oss se den gamle også da. :D
  9. P

    Min garasje er fylt med...

    Mye derfor jeg slo til. ;)
  10. P

    Min garasje er fylt med...

    Etter lang tids leting så dukket plutselig et nytt familiemedlem opp midt i juleforberedelsene. Alle sammen, hils på Luna Constance. Bedre bilder kommer senere når jeg har fått den i litt mer representabel stand.
  11. P

    Nürburgring Nordschleife

    Jeg liker konseptet og det virker som det rent mekaniske er på plass, men -og her er det mulig jeg banner høyt og lenge i kirka- jeg syns designet er skuffende. Det er en pen bil, men jeg syns ikke at den har særpreget til 159 og tildels 156 (når den var ny vel å merke). Den blir rett og slett...
  12. P

    Bilspotting

    Tror det er noe med Helsfyr altså. Jeg så en norskregga 997 911 GT3 RS 4.0 der igår. Det er vel bare produsert rundt 600 stykker av dem, er det ikke? Fikk ikke tatt noe bilde gitt.
  13. P

    Min garasje er fylt med...

    Ikke så mye nytt i garasjen, men heller hvilken garasje jeg har det i. Dette lekre, lille krypinnet står ubrukt etter at jobben la om firmabil-opplegget sitt og er nå anektert av meg. :D Det måtte feires med en liten tur i sommer-modus med den gamle skramlekassa. :)
  14. P

    Bilspotting

    Naboen til gamlingene kjøpte seg ny bil her for en tid tilbake. Artig sak. :)
  15. P

    Min garasje er fylt med...

    .