Nylig innhold av kampa

  1. K

    Klokkespotting

    Mange fordeler ved å bære paraplyen til mariah Carey! Kansje vanskelig å få øynene på, men han har en AP RO med BLING om jeg ikke ser helt feil. http://www.vg.no/film/artikkel.php?artid=578826
  2. K

    FS: Cape Cod

    Jeg tar gjerne ett par pakker!
  3. K

    Audemars Piguet

    AP er garantert en av mine favoritt ur! og Royal Oak 15300 serien som du prøver der på bilde nr 2 er helt klart en av mine favoritt klokker! Men jeg må si at jeg foretrekker AP royal oak på reim. Føler den blir litt utdatert på lenke. legger ved ett bilde på reim! utrolig flott!
  4. K

    Hva er Calibre S?

    Den går vell på batteri. Dette batteriet lades opp ved hjelp av en form for dynamo som er festet til rotoren. Sånn fungerer det jaffal i mitt hode;)
  5. K

    Kopier/fakes på Finn.no

    Re: Sukk, fake på Finn.no (igjen!) http://www.finn.no/finn/bap/object?finnkode=20260868 Vet ikke om denne er fake da jeg ikke finner noen bilder og sammenligne klokken på. Men prisen her er noe muffins!
  6. K

    steelfish Taper 10 sec på 8t

    Om du er redd for at en justering skal koste deg noe så er dette en veldig lett sak og gjøre selv. eneste du trenger er "verktøy" for å åpne baklokket og et lite skruhjern(I de fleste tilfeller).
  7. K

    Dagens klokke

    AP på meg i dag! http://img268.imageshack.us/img268/7600/cimg0401.jpg Fjernet bildetaggen da oppløsningen var i høyeste laget. -Juice