Nylig innhold av Gregg

  1. G

    Ønskes kjøpt WTB: Lenke til Omega Seamaster PO XL 2006

    Ønsker å kjøpe original lenke i god stand til Omega Seamaster PO XL fra 2006.
  2. G

    Endelig en "gromklokke"

    Grattis med ei flott klokke Gratulerer med en skikkelig tøffing. Jeg fikk også min SA2 på fredag. En herlig følelse :) Du ser unboxingen min i egen tråd her :)
  3. G

    Endelig er den her ....

    Her med nyinnkjøpt blå gummirem
  4. G

    Invicta Reserve Venom 6116

    Vel, en liten forsmak på unboxingen [/IMG]
  5. G

    Endelig er den her ....

    Endelig er Breitlingen her... En liten (48mm) snerten super avenger 2 blå/hvit... Vakkert :D Helgen kan komme, i morgen går turen til byen for å skaffe seg en gummireim med skikkelig lås :)
  6. G

    Problemer med Photobucket

    Er det bare meg som har problemer, eller er det noe surr der nå. Får tidsavbrudd og masse surr der nå... Er det noen annen måte å laste opp bilder på ?
  7. G

    Invicta Reserve Venom 6116

    Troll i ord, jaggu ble det ikke en Breitling Super Avenger 2. Unboxing will follow, når den ankommer :) Invictaen ble faktisk solgt med litt fortjeneste :)
  8. G

    Breitling Super Avenger 2 Chronograph

    Har bestemt meg for denne. Børste stål, blå skive. Hva er fordeler og ulemper med urverket? http://www.urverket.no/breitling-super-avenger-ii-chronograph-bla-stal-o48-mm-p-23427.html Vurderte denne heritagen, men syns lenka var lite pen...
  9. G

    Breitling Super Avenger 2 Chronograph

    AD ?? Fersking jeg vettu
  10. G

    Selges Emporio Armani AR 5857

    Pen Emporio Armani AR5857 selges 1500,- Les mer om klokken her: http://www.urverket.no/emporio-armani-mens-sort-belagd-gull-o43-mm-p-13951.html Bilder kommer.
  11. G

    Solgt Invicta Reserve Venom 6116

    SOLGT. Strøken Invicta reserve venom 6116 selges 2500,- Les mer om den her. http://www.klokker.no/herreklokker/invicta-reserve-6116-silikon-mens.html Bilder kommer.
  12. G

    Breitling Super Avenger 2 Chronograph

    Etter en stund i stillhet på forumet, samt litt søken i hva jeg liker, har jeg dumpet borti mye fine klokker. Men jeg har aldri vært så nærme i å kjøpe ei dyrere klokke enn nå. Jeg har kommet over urverket.no og nye klokker til en hyggelig pris. Etter mye om og men har jeg funnet ut at...
  13. G

    WTB: Girard Perregaux Ferrari chronograph type 8020

    Oooooooopp, noen har vel ? :)
  14. G

    Gammel Omega stoppeklokke.

    Har fått svar fra Omega om å bruke denne siden her. Men jeg får ikke serienummeret til å stemme inn på noe her.. Noen som skjønner mer enn meg her :) OMEGA Watches: Vintage Watches Database