Nylig innhold av Frodo77

  1. F

    Selges Longines Hydroconquest 44mm (L38414966)

    Bump med ny pris 7.000,-. Det skulle da også stått «men kan også sendes …»
  2. F

    Selges Longines Hydroconquest 44mm (L38414966)

    Kjøpt ny på Bjerke august 18, veldig lite brukt siste to år. Har eske osv. Prisantydning 7.500,-. Kan møtes f2f (Bor på Tofte, men er ofte i Oslo), men kan også ved forskuddsbetaling. Kjøper betaler porto.
  3. F

    Prissetting av Hydroconquest

    Hei, Har en stk Longines Hydroconquest 44mm (L38414966) jeg skal selge. Kjøpt ny på Bjerke august 18, veldig lite brukt siste to år. Har eske osv. Hjelp til prisantydning før jeg legger i salgstråd?
  4. F

    Creationwatches og mva

    det nevnes flere steder at CW uoppfordret oppgir en verdi slik at man unngår moms. Hvor sikker kan jeg være på at dette blir gjort i mitt tilfelle? Sett meg ut en hamilton khaki x-wind.
  5. F

    Første ordentlige klokke - Seamaster?

    Så er det dette med smak vs lommebok da .... må vel kanskje bevege meg over på noe annet nå til å begynne med. Tittet litt på alpiner 4 chrono også, men ikke funnet den brukt ennå. Hvordan er dette med å kjøpe klokker brukt f2f blant dere her inne. Man skal vel like klokka på armen også, er...
  6. F

    Første ordentlige klokke - Seamaster?

    Ny på forumet og har da en veldig original tråd å starte opp .... Som tråden antyder er jeg på jakt etter min første ordentlige klokke. Automatisk. Budsjettet ligger helst på 10k, men ser vel at jeg må noe opp for å skaffe meg en Seamaster 300. Siden jeg er ny på dette er jeg noe bekymret...