Nylig innhold av bulle86

  1. bulle86

    Skriveinstrumenter

    Jeg har god erfaring med denne siden/butikken i Nederland. www.lacouronneducomte.nl/ Veldig hyggelig og rask service, og godt utvalg. Prisnivået vet jeg ikke hvordan er ift. andre nettsteder, men ift. norsk butikkpris ligger de godt under, ferdig fraktet og "momset!"
  2. bulle86

    Klokke i stekeovn

    Ærlig talt vet jeg ikke helt sikkert, da jeg kjøpte klokken ferdig moddet. Har derfor ikke kunnet sammenligne, men basert på bilder vil jeg anta at den er noe svekket. Jeg mener man helt klart skal opplyse om alt ved en klokke som ikke er originalt. Men her finnes det nok mange som foretrekker...
  3. bulle86

    Klokke i stekeovn

    Her ser du en original skive og visere på en Skx007 Her ser du samme klokke, men bakt i ovn. Denne har i tillegg byttet glass. Det er ikke så enkelt å se nyanseforskjellene på bildet, men det merkes på hånden. Kommer selvfølgelig også ann på tid i ovnen!
  4. bulle86

    Dagens klokke

  5. bulle86

    Vis oss din Seiko!

    Håper det funker nå! Satt på fjellet å lastet opp bildet i går, og noe feilet under opplasting. Helt enig, men fint for oss noviser at noen tar seg bryet! Kan ikke klage når man ser resultatet.
  6. bulle86

    Good guys (tilbakemeldinger på kjøpere og selgere)

    Knirkefri handel med @rsvei (selger)! Rask og sikker handel med @andersmp (selger) - Anbefales!
  7. bulle86

    Vis oss din Seiko!

    Seiko SKX007 ala rsvei! Buet plexi og stekt skive ga et bra resultat. Har utstyrt den med en enkel skinn-nato fra Straps. Super beater etter min mening :) Edit: Hovedsakelig markørene på timer og viserne du ser nyansene fra stekingen. Jeg lar all ære for dette gå til Rsvei. Jeg kjøpte den...
  8. bulle86

    Hjelp meg med en matte oppgave !!

    125 216 Dette er 1 til 6 opphøyd i 3. potens. 1^3 - 2^3 etc.. Edit: litt for treg der så jeg