Nylig innhold av bep

  1. bep

    Den store budgettråden!

    Fra den siste Select-katalogen! Tidløst design! :D
  2. bep

    Den store microbrand-tråden

    Utruleg lekker. No kjem eg til å drøyme i natt: Blå, svart eller grøn... Men det er vel den blå som siglar fram som favoritten ...
  3. bep

    Den store microbrand-tråden

    Kemmner aka Erkahund på Ebay leverer bra ting tykkjer eg. Eg har denne: Fleire bilete: http://bepsays.com/2013/02/12/my-beautiful-german-automatic/ Dette er Kemmner Tonneau med ETA 2824-2. Kjøpt brukt, så eg har ingen kjøpserfaring med mr. Erkahund, men ser mykje skryt på nettet.
  4. bep

    Den store microbrand-tråden

    Ein tråd etter mitt hjarte! Ser fleire klokker her allereie som eg siklar etter ... og som eg ventar på at ein annnan tidssonar skal kjøpe, for så å gå lei av, for så legge ut for salg og selje billeg til meg ...;)
  5. bep

    Ny norsk tøffing

    Dette er noko av det tøffaste eg har sett på lang, lang tid ... Synd prisen er blåst i lufta.
  6. bep

    Good guys (tilbakemeldinger på kjøpere og selgere)

    Rask og smidig handel (kjøp) fra @Jeroboam. Klokke som beskrevet.
  7. bep

    Hei! Ny på forumet

    Velkomen. Må berre skyte inn at du skriv svært godt -- presist og korrekt språk. Og, ja, Longines er undervurdert!
  8. bep

    Tudor 90 talls til nesten 60K?

    Og finner han en kjøper til den prisen som ikke er på TS -- da er det sannsynlig til én som vil oppleve å ha blitt lurt om han finner ut den reelle verdien. Jeg skal ikke dra paralleller til de mange andre på Finn som selger klokker de gir ut for å være noe annet enn de er.
  9. bep

    Min månelanding

    OK, en 400-500 høvdinger, altså. Takker.
  10. bep

    Min månelanding

    Antar at slike kjøp ikke vokser på trær, men er det lov til å spørre hva du betalte?
  11. bep

    Identifisere vintage Longines

    Longines er raske med å gi ganske detaljerte svar på slike spørsmål. Eg brukte eit skjema eg fann på ei Longines side, som eg ikkje finn i farten no, til å få vite meir om mi Longines-klokke frå 50-talet.
  12. bep

    Nye Certina "par-klokker".

    Eg har lenge sett på DS-1-klokkene til Certina som svært lekre og mellom dei aller beste kjøpa i "mest for pengane"-klassen. Dette paret med den lyse skiva: fenomenalt! Og som andre har sagt her, eit kvartsur kan ikkje måle seg med ein sveitsisk automat. Sambuaren din er heldig. Gjer vel...
  13. bep

    Hva leser dere om dagen?

    https://www.goodreads.com/book/show/18679327-the-culture-chamber Leste denne i jula etter anbefaling, lest ferdig på ein (lang) dag bak boka, fantastisk historie.
  14. bep

    Nordmenn sponset av klokkemerker

    Therese Johaug - Tag Heuer.
  15. bep

    Kommunikasjon av pris

    Legger merke til at en del kjøper klokker her for så å videreselge den på et senere tidspunkt. Som jo er en fin måte å "leie en klokke". Kan hende det er meg - men jeg mister litt tenning på kjøp når disse annonseres som "selges til" kostpris. Det kan være at det opprinnelige bruktkjøpet var så...