Leses nå
G-Shock Mudmaster Scandinavian Limited Edition

G-Shock Mudmaster Scandinavian Limited Edition

Casio G-Shock Mudmaster GWG-1000 Scandinavian Limited Edition er begrenset til 200 eksemplarer, og har en veiledende pris på 7.998 kroner – faktisk det samme som standardutgaven. Pakken består en Mudmaster GWG-1000, pakket i en tøff vanntett koffert, som er individuelt nummerert. I kofferten ligger også et G-Shock multiverktøy.

For de som ikke husker Mudmaster, her er en liten refresher: Mudmaster GWG-1000 ble introdusert i 2015, som en av tre toppmodeller i «tøffing»-kategorien (de andre er Gulfmaster og Gravitymaster). Konseptet bak klokken, er ideen om den perfekte gjørmeresistente klokken for redningsarbeidere, brannmenn, militært personell, og lignende. Den ideelle følgesvenn ved naturkatastrofer, og andre tøffe forhold.

Ikke overraskende reflekteres dette i klokkens spesifikasjoner. Den støtsikre, smuss- og vibrasjonsbestandige kassen, har en diameter på 56,1 millimeter. Tykkelsen er 18 mm tykk, og klokken er vannresistent til 200 meter. La oss ikke legge skjul på at Mudmaster er en voksen klokke med høy «wrist presence», men er bærekomforten eksepsjonelt god. Årsaken ligger trolig i det smarte kasse-designet, og den myke resin-remmen.

Som seg hør og bør for en premium G-Shock, er Mudmaster spekket med funksjoner. Klokken byr blant annet på radiosynkronisert tidsjustering, “Triple Sensor” (altimeter/barometer/kompass), temperaturmåler, stoppeklokke, 5 alarmer, verdenstid, og “Tough Solar” (solcellelading).

Casio G-Shock Mudmaster GWG-1000 Scandinavian Limited Edition er tilgjengelig hos utvalgte autoriserte forhandlere. Du kan også følge G-Shock Norway på Facebook.