Leses nå
Bulgari Diagono Magnesium

Bulgari Diagono Magnesium

Bulgari Diagono Magnesium byr på spennende materialer og en sporty innpakning.

Italienske Bulgari har sakte men sikkert opparbeidet seg en sterk kompetanse innen mekaniske klokker, mye grunnet sin sveitsiske Neuchâtel-baserte uravdeling, som ble etablert i 1980. Merket både utvikler og produserer egne urverk, og i 2010 ble også merkene Daniel Roth og Gérald Genta integrert som en del av Bulgari.

bulgari-magnesium-04793

Årets nye Bulgari Diagono Magnesium, byr på et sporty design og en spennende materialkombinasjon. Modellen er en del av den etter hvert svært gjenkjennelige Diagono-kolleksjonen, som på mange måter kan sies å være sportsutgaven av den ikoniske Gerald Génta-designede «Bulgari-Bulgari» fra 1977.

bulgari-magnesium-04790


ANNONSE


bulgari-magnesium-04788

Den 41 millimeter store urkassen har en mellomkasse i superlett magnesium, omgitt av beskyttende svart «PEEK» polymer. Magnesiumet er behandlet med såkalt «Motorlac», som i tillegg til å gi en spesiell teksturert blå finish, også hevdes å ha en beskyttende effekt. Diagono Magnesium er for øvrig tilgjengelig i tre andre farger: antrasitt, kastanjebrunt og sølvtonet. Samtlige varianter leveres på en sporty svart gummirem med spenne i svart PEEK.

bulgari-magnesium-04786

Rundt safirkrystallen i front finner vi et svart keramisk bezel, inngravert med den velkjente doble Bulgari-logoen. Baklokket er utført i matchende svart PVD-behandlet stål. På innsiden av urkassen sitter et in-house selvtrekkende mekanisk urverk med 42 timer gangreserve og en frekvens på 28.800 vph (4 Hertz).

bulgari-magnesium-04785

Les også...

Urskiven har fått den samme «Motorlac»-behandlingen som mellomkassen, og byr på enkle appliserte indekser og numeraler, som vi kjenner fra tidligere Bulgari-modeller. Batongviserne med lume er rene og enkle, og underbygger urets stilsikre design.

bulgari-magnesium-04792

Bulgari Diagono Magnesium fremstår som en tøff og moderne sportsklokke, som byr på spennende materialbruk og fornuftige dimensjoner som gjør klokken mer anvendelig enn en del av de større konkurrentene. Prisen er også langt i fra avskrekkende, og er oppgitt til 33.000 kroner gjennom autorisert forhandler. Diagono Magnesium ventes i Norge i løpet august/september.

Følg også med: senere ventes det også en smart watch-utgave med NFC chip, som lar deg bruke klokken som en nøkkel til ditt personlige portable datahvelv(!). Modellen ble vist frem på Baselworld 2015, men er fortsatt under utviklingen.
Mer informasjon er tilgjengelig på merkets hjemmeside.

otteren-690x120


ANNONSE