Official Timekeeper
Visit Casio
00:00:00
Leses nå
BMW 1-serie Zenith Edition

BMW 1-serie Zenith Edition

BMW Bilia har i disse dager inngått et spennende samarbeid med den eksklusive og tradisjonsrike sveitsiske klokkeprodusenten Zenith.

Zenith har siden sin oppstart i 1865 vært pioneerer innen sitt felt med nesten 300 ulike patenter. På kundelisten står blant annet vår egen Roald Amundsen. Som en av få klokkeprodusenter produserer Zenith sin urverk «in-house» i de samme produksjonslokalene som i 1865. Fabrikken står nå på UNESCO’s liste over verneverdige bygg.

Grunnleggeren Georges Favre-Jacot hadde et brennende ønske om å lage de mest presise, driftssikre og hardføre klokkene i verden. Mange års erfaring, forskning og utvikling har kuliminert i Zenith Elite Ultrathin. Dette er meget forenlig med BMWs verdier, og BMW Bilia besluttet derfor å lage en spesialbygget modell av den nye 1-serien i samarbeid med Zenith, nordisk importør Nortime og BMW Norge. En helt ny BMW modell som representerer nettopp presisjon, driftssikkerhet og mange års forskning og utvikling.

Bilen er meget velutstyrt og eksklusiv, med egne fargekombinasjoner godkjent av Zenith internasjonalt. I tillegg vil bilen ha unike Zenith-detaljer som eget Zenith emblem bak, og klokkens serienummer gravert i eget emblem.

Klokkene og den lekre emballasjen vil bli nummerert ift. bilen, og i forbindelse med samarbeidet vil det også lages en spesialprodusert damemodell.

De som er tidlig ute vil med andre ord være blant svært få som har dette uret og denne bilen, kun 50 biler/klokker finner foreløpig veien til våre forhandlere.

1-serie Zenith edition kan oppleves hos følgende BMW Bilia på Fornebu, Follo, Drammen, Hønefoss, Moss, Fredrikstad og Vestfold.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.