Leses nå
Bilderapport: En kveld med Frederique Constant

Bilderapport: En kveld med Frederique Constant

Frederique Constant brakte med seg et lite stykke Sveits til Oslo.

En av høstens største nyheter er at Frederique Constant er tilbake i Norge, og forrige torsdag 17. november var det duket for en storstilt (re)lanseringsfest i Oslo. Stedet det unike unike kunst- og kulturhuset Hos Arne på Grünerløkka, som for anledningen var transformert til Frederique Constants hjem for én kveld.

I samarbeid med Urmaker Larsen gav den sveitsiske produsenten et sjeldent nært møte med både klokkene og menneskene bak.

Hos Arne på Grünerløkka var «Hos Frederique Constant» for én kveld. Foto: Terje Bjørnsen

Rundt omkring i det stilsikre lokalet var et bredt utvalg av kolleksjonen til Frederique Constant tilgjengelig for «touch and feel». Alt fra klassiske dameklokker til avanserte evighetskalendere med manufakturverk.

På utstilling: Frederique Constant Highlife Perpetual Calendar. Foto: Tidssonen

Foran nærmere 100 gjester ønsket Christian Bjerke fra Urmaker Larsen velkommen, før salgsdirektør Daan van der Bruggen fra Frederique Constant holdt en kort men informativ presentasjon om merket.

Deretter gikk ordet til Niels Eggerding, Managing Director for Frederique Constant. Han kunne blant annet fortelle at merket forberedte seg for neste år, hvor deres egenproduserte tourbillon har 15-årsjubileum.

Frederique Constant Managing Director Niels Eggerding og Christian Bjerke fra Urmaker Larsen. Foto: Terje Bjørnsen

Gjennom kvelden summet praten mellom både kjente og ukjente med en felles interesse for klokker. Ved montrene fikk gjestene mulighet til å ta klokkene på håndleddet, og virkelig føle på kvaliteten med egne fingre.

Engasjerte stemmer, brede smil og klirring i glass – kvelden var ikke bare en stor suksess, men markerte en ny start og lovende fremtid for Frederique Constant i Norge.