Official Timekeeper
Visit Casio
00:00:00
Leses nå
Bilderapport: Besøk hos A. Lange & Söhne

Bilderapport: Besøk hos A. Lange & Söhne

RICHARD LANGE TOURBILLON “Pour le Mérite”

Torsdag 24. oktober feiret det tyske manufakturet A. Lange & Söhne sitt 20-års jubileum for lanseringen av deres ikoniske Lange 1 og den første kolleksjonen etter gjennopplivingen av merket etter Berlinmurens fall. Et knippe utvalgte venner, forhandlere, samlere, journalister og bloggere ble i den forbindelse fløyet inn til Dresden for å delta i feiringen, og Tidssonen var heldig nok til å være en av dem.

Lange CEO Wilhelm Schmid ønsker oss velkommen til manufakturet.
Lange CEO Wilhelm Schmid ønsker oss velkommen til manufakturet foran det nye lokalet som skal stå ferdig i 2015.

Mens kvelden ble viet festiviteter på Dresden Residensslott (se gjerne vår venn François-Xavier Overstake sin glimrende rapport fra feiringen hos PuristsPro), var det tidligere på dagen fabrikkbesøk hos Lange Uhren i den lille landsbyen Glashütte som stod på Tidssonens program. Dessverre (men naturlig nok) var det totalforbud mot fotografering i selve produksjonsavdelingene av fabrikken, men vi kommer allikevel tilbake med noen tanker om besøket senere.

a-lange-soehne-showroom

Vi slapp imidlertid å reise fra Glashütte med helt tomme minnekort, for hele Lange-kolleksjonen var for anledningen tatt frem i Langes flotte showroom.

Bildene taler vel egentlig for seg selv:

View Comments (21)

Leave a Reply

Your email address will not be published.